forslag til investeringer

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #92926
  AnonymForfatter

  Hej

  Jeg har ca 6-7000 kr pr måned i overskud på min lønkonto som jeg lige nu putter over i FIH 3,75 % indlåns konto (når jeg rammer de 25000). Da jeg ikke regner med at skulle bruge disse penge lige forløbelig kigger jeg efter noget som giver bedre afkast på den lange bane. Jeg har ikke selv forstand på aktier og obligationer så hvis det bliver over i den boldgade bliver det i en investerings forening (passiv eller aktiv??)
  Jeg er af andre veje blevet anbefalet at kigge på langholt invest (http://langholt.org/foreninger/langholt-invest/)
  Er det et godt sted eller kender i noget der er bedre?

  #182352
  pppedeForfatter

  Langholt er interessant fordi de har vist sig at levere gode stabile afkast de seneste mange år(taget fra hukommelsen og aldeles udokumenteret) så det kunne sagtens være et bud.

  Umiddelbart er ordningen en smule ufleksibel, for enten er du med eller så er du ikke med. Du kan ikke få lavet en fleksibel pasningsordning hos dem, som passer lige præcis til dig og dine behov.

  Normalt foretages investeringer ud fra risikovilje og investeringshorisont, og det vil du nemmere kunne få i en pasningsordning i et større pengeinstitut. Hvad omkostningerne så eventuelt måtte være, det må du jo tage op med pengeinstituttet.

  Der er meget debat om både pasningsordninger, aktive- og passive investeringsforeninger og det ene og det andet. Hvad det rigtige er kan jeg ikke sige, men det handler vel om at sætte sig lidt ind i tingene og træffe et valg. Der er fordele og ulemper ved det hele og ingen kan spå om fremtidens afkast.

  I de seneste år har langholt invest leveret afkast på ca. 5% – og det er altså ikke meget i et marked, der er gået fra top til bund til top. Men alt handler om risikovillighed. De viste jo også, at de ikke gav negativt afkast i de hårde år under finanskrisen fra 2007 til og med 2010.

  Hvis du skifter til langholt, så vil du (hvis vi nu alligevel bruger fortiden til at gætte fremtidens afkast) så vil du du gå fra et afkast på 3,75% til 5,00%. Er det nok eller er du på jagt efter mere? 🙂

  #182368
  HalliHalloForfatter

  Hvad pokker er det for en hjemmside, der henvises til?

  Prøv denne i stedet: http://langholt.org/?s=invest

  Der investeres så vidt jeg kan se udelukkende i obligationer, og så er et afkast de senere år på kun 5%, da ikke specielt meget. Afkastet for 2011 kan jeg heller ikke finde, ligesom omkostninger ikke umiddelbart fremgår (har dog ikke brugt meget tid på at undersøge det).

  Kan ikke anbefale nogen at investere i en investeringsforening i øjeblikket med det lave renteniveau, da der må forventes tab/lavt afkast i flere fremover i takt med at renterne stiger igen.

  Så fortsæt du bare med at oprette konti i FiH-banken indtil du har 30 stk. eller ialt 750.000 kr. Spørg nu ikke hvorfor du ikke må oprette flere konti, men tror nu nok du ved alt om økonomi i forvejen.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.