Lån til uddannelse

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #86767
  AnonymForfatter

  Hej.

  Jeg faldt over denne geniale internetside, og håber på at der er nogle der har et bud på følgende problem.

  Jeg er 26 år og bor i en leje lejlighed sammen med min kæreste.
  Her til November forhåbentligt står jeg og skal til USA for at tage min uddannelse som civil-pilot. Jeg har de sidste 2 år arbejdet r… ud af bukserne for at få min gæld på 40.000 kr væk, og har samtidig fået sparet godt 100.000 op.
  Jeg regner med at jeg skal bruge ialt ca 450.000, dvs. jeg skal have lånt omkring 300.000 (da man også kan få SU og studielån). Men da jeg ikke har hverken friværdi i lejlighed, eller nogle som kan kautionere for mig, har bankerne været lidt tilbageholdene, da det jo også er en usikker branche.

  Nogen der har en idé eller 2 ang. i hvilken banker jeg burde prøve, som ikke samtidig tager en bondegård i rente ? Jeg har haft snakket med bl.a. Jyske Bank og Ringkjøbing bank, de ser helst at jeg sparer 200.000 op, eller vil have næsten 10% i rente. og det syntes jeg lyder lidt vildt.

  Mvh
  Dennis

  #103350
  MichaelForfatter

  Uha… den er ikke nem. Hvis du absolut ingen sikkerhed har, er det meget svært at få et billigt lån i den størrelse, hvis det overhovedet kan lade sig gøre. Kan du ikke bruge din kæreste som kautionist, evt. bare til en del af lånet? Jeg ved ikke om det er muligt, men det er da et forsøg værd. Ellers er det jo bare med at kontakte så mange banker som muligt.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.