Rik

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #92918
  AnonymForfatter

  Er total imod rki og måden det hele fungere på. Der burde være mere hjælp og hente for kunder der havner i rki for nogengange blir folk så dårligt rådgivet at de uden eget ønske ender som dårlig betaler. I mit og vores tilfælde fik vi ok fra bank til og gå i gang med og bygge hus og sidst i byggeri blir vi begge arbejdsløse og det resultere i at banken lukker kassen i så regninger for byggematerialer hos grossisten som xl byg og bygma og maler ikke kan få deres penge. Banken vælger herefter og sige vi selv må klare de regninger for der var ikke flere penge og hente hos dem Vi står nu som dårlige betalere i rki og trods vi sagtens ku få hjælp i en anden bank er svaret ja men først når rki registreringen er betalt og væk. Ja flot hvem fanden ligger inde med 100 tusind under hovedepuden og hvem regner med og få så ringe bank rådgivning. Vi har altid betalt vores ting og nu er vi fanget i en dyr bank og kan ikke komme derfra. Så hader rki og deres lukkede system, i stedet for hver sag vurderes så folk der er uheldige som os har en chance!!!! De overhører bare alt og ødelægger folks liv med deres registreringer af og til og forstår ikke nogen firmaer ikke fatter det slet ikke hjælper og reg folk i sådanne sager for de får aldrig deres penge for folk kan intet gøre! Men nogen folk gider jo bare bevist ikke og betale deres ting og låner og låner og låner alle steder det helt ok de blir stoppet men andre der bare er blevet dårlig rådgivet sidder sku fastlåst. Så rki er langt fra et system der er jorden og de må da ha dårlig smag i munden for de aner atletikken folks situation!!!!!

  #182252
  AnonymForfatter

  Nu lyder det sådan set til, at det først og fremmest er jer, der har en dårlig smag i munden. Og med rette!

  Man skal naturligvis betale sine regninger, og gør man ikke det, så bør man registreres i RKI eller Debitorregisteret, således andre finansielle virksomheder kan udgå lignende tab på de samme dårlige kunder.

  Det er fuldt og helt jer, der har ansvaret for det byggeprojekt I har bevæget jer ud i, og herunder jer der har ansvaret for at sikre jer de fornødne uigendrivelige garantitilsagn fra jeres bankforbindelse og/eller finansieringsinstitut.

  Når man bygger selv er det afgørende at man har en tilpas opsparing / budget buffer og ikke finansierer til kanten. At I har valgt at gøre jer sårbare overfor uforudsete hændelser kan i vel dybest set kun takke jer selv for!

  #182256
  testForfatter

  De andre banker vil jo kun hjælpe når i er kommet på fode igen, så det argument med at det er rki’s skyld at de ikke vil hjælpe holder ikke. Jo i har været uheldige men er ikke blevet rådgivet dårligt.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.