Boliglån og hvilken bank?

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #87336
  AnonymForfatter

  Hej

  Vi er et par der skal ud og købe hus. Lige nu har vi Danske bank, men det skulle jo ikke lige være den billigste bank.

  Hvilken bank skal man vælge?
  Bankerne vil ikke rigtig ud med nogle tilbud. Så skal man komme og snakke med en rådgiver, og har ikke lige tid til at besøge 15 banker sådan lige.

  Vi skal låne i alt ca 2 millioner, og vi har ca 175.000kr på opsparingen. Det må da også hjælpe lidt på det?

  Mvh
  Anders

  #107726
  AnonymForfatter

  Når I står overfor at købe hus så er det megt vigtigt at I får den rådgivning der er nødvendig, for det at købe hus er ikke kun det, forhold omkring forsikring og tab af erhvervevne skal også være afklaret – så at I kan blive boende i huset i tilfælde af at en af jer bliver uarbejdsdygtig.

  Bankernes tilbud er at finde på deres hjemmeside, så brug lidt tid på at indsnevre de banker I synes kunne være interessante. Hvis du vil have en tilbud tilsendt må du indstille dig på nogle omkostninger, da dette som oftest kræver at en mægler kommer og vurdere ejendommen.

  Så det med at du vil have tilbud tilsendt vil jeg mene er spild af jeres tid.

  Bankerne har jo et ansvar over for jeg, så det ikke blivefr for surt for jer at sidde i – og samtidig skal de have fastlagt om hvorvidt de vurdere det realistiske i dette.

  Sidste ting – gør op med jer selv hvor meget renter betyder for jer, er det væsentligt om boliglånet hedder 6% eller 6,85%, eller handler det i virkeligheden ikke om at have en mavefornemmelse som stemmer overens med jeres forventninger og behov til banken?

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.