rki

Viser 12 indlæg - 1 til 12 (af 12 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #86766
  AnonymForfatter

  jeg er en af den dem står registeret i ribers, og mangeler hjælp.ER der nogen der kender en bank som vil havde en selv om man står i ribers

  #103348
  MichaelForfatter

  Det kommer an på om du søger nyt lån. I såfald bliver det svært, medmindre det nye lån skal bruges til at afbetale al din gæld. Er det tilfældet, vil jeg anbefale at du laver et seriøst budget og præsenterer det for banken, med henblik på at samle al din gæld hos dem. Det kan være en god forretning for både dig og dem, hvis du altså er seriøs.

  Skal det nye lån blot bruges til forbrug, har du ikke en chance. Så er der kun lånehajerne tilbage og det kan absolut ikke anbefales.

  #103426
  AnonymForfatter

  Hej Nana.

  Husk du kan “kun" stå i RKI i 5 år, derefter skal du slettes, de må ikke sætte dig i med samme sag 2 gange, har du været i fogedretten er det fra den dag og 5 år frem,

  #103620
  AnonymForfatter

  1# vil det så sige at efter 5 år kan man stifte gæld igen?

  2# hvad så med de penge som man skylder i forvejen?

  3# hvad så hvis man stifter ny lån til for eks. udbetaling af hus? kan de ikke se at du skylder penge i forvejen?

  #103626
  AnonymForfatter

  Der er kun en ting at gøre.
  Betal din gæld. Den består i 20 år, uanset om du er i RKI eller ej.

  Uanset at man mener at man uforskyldt er havnet i RKI (det er jo tit alle andres skyld), har man selv optaget lånet, og sikkert også selv brugt pengene.

  Det er en helt forkert holdning, at forsøge at låne mere, når man godt ved, at man ikke kan eller vil betale den gamle gæld tilbage.

  #103630
  AnonymForfatter

  De 20 år kan desuden forlænges, lige så længe debitorerne vil blive ved og du vil formodentligt blive bedt om at præsentere en årsopgørelse, hvis du ønsker at låne penge i en bank, og der vil din gæld fremgå.

  #103632
  AnonymForfatter

  Ja, efter 5 år kan man stifte gæld igen, men det er en forkert holdning at stifte mere gæld hvert 5 år. Du kan jo aldrig eje noget. MEN efter 5 år. kan du låne penge, og forsøg så der at betale de andre ud, skylder du 20.000,00 kr. til Danaktiv, og har du ikke betalt i 5 år, kan du ansøge om at f.eks betale 10.000,00 kr. NU, og så er gælden ude af verden, det vil de ofte gerne, hellere lidt end ingen ting.

  #104242
  AnonymForfatter

  hej.
  men hvad så hvis man er kommet i rki.
  men ikke har været i fogedretten?

  #104248
  MichaelForfatter

  Så er det 5 år fra registreringsdatoen. Man behøver jo ikke nødvendigvis komme i fogedretten, hvis man kan finde ud af at afdrage gælden frivilligt.

  #104250
  AnonymForfatter

  Første gang du kommer i RKI med sagen, er det 5 år.

  #108004
  AnonymForfatter

  Hejsa
  er det rigitgt man ikke må komme i RKI for den samme sag 2 gange
  Jeg havde et firma jeg gik konkur med for 2 år siden og ja det bringer en masse gæld med sig det er en håbløs gæld men håber da jeg een dag kommer ud af den….. men hvis der er nogen der har gode råd så høre jeg gerne dette er kun firma gæld ikke privat gæld

  #108070
  AnonymForfatter

  Prøv at se mit indlæg i tråden “lån selv med RKI"

  vh
  Jahuu

Viser 12 indlæg - 1 til 12 (af 12 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.