Hjælp til boliglån

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #87330
  AnonymForfatter

  Vi skal låne for første gang. 1.400.000 til bolig, og 1.200.000 kr. til ombytning (total renovering). Vi har nu Handelsbanken, men er lidt forvirret efter vores møde hos dem. Har ønske om fastforrentet 5 % lån i KD, og afdragsfrit banklån til finansiering af ombygningen 20 %. Vi har fundet drømmehuset, og er nu lidt tidspresset i forhold til valg af bank og type af lån. Er lidt forvirret over hvilke type boliglån der er bedst i vores tilfælde… Vores totale ombygning forventes at løbe over 12 mdr. Håber du kan give os et godt råd på vejen. På forhånd tak og fortsat god sommer 😉

  #107734
  AnonymForfatter

  Hvad tror I der vil ske med renten? Det er som oftest det omdrejningspunkt der er væsentligt at tage udgangspunkt i når vi taler Kreditforeningslån.

  Ifm at I nu har fundet huset der bliver til drømmehuset, er det først om fremmest super vigtigt at I ikke er forvirret når I går fra mødet i banken og har den gode mavefornemmelse, det er trods alt jeres økonomi det handler om, så er der plads til tvivl?

  Udgangspunktet er, at I køber et hus, finansieres med 5% kreditforeningslån, resten låner I i banken eller har I selv, dette er underordnet. Det det nu handler om er at I skal have et forhåndslån hjem i kreditforeningen, anvendes til totalrenoveringen – her er det igen et temperamentsspørgsmål til hvilket lån i ønsker, hvis I stadig har en forventning om at renten evt stiger, eller at I bare har det bedst med at I har en fast husleje, altså at den ikke kan stige.
  Side gevinsten er at I så også har muligheden for at opkonvertere og derved slette jeres restgæld.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.