Kredit vurdering for privat kunder

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #92675
  AnonymForfatter

  Et hurtigt spørgsmål..

  Udover ens daglige økonomi og indkomst , forhold mellem udlån og indlån osv….

  Er der så en historik ud over den økonomiske for kunder som bliver taget i betragtning eller er det os “dødelige” der
  er lidt naive ???

  Skal siges at jeg har haft sammen bank hele livet ….Men det blev lidt debatteret under forretten 🙂 ….

  Ligger der en form for ancinitet hvis man selv ringer til sin bank efter overtrækket eller sælger bilen under arbejdsløshed ..

  eller er det “cool buisness ” ????

  #179010
  HalliHalloForfatter

  Hvad mener du med din anciennitet i banken? Og at sælge bilen under en periode med arbejdsløshed?

  Mener du, at hvis du har været kunde i din bank i måske 20 år, så vil de pludselig acceptere et overtræk, hvis du ringer efter overtrækket er sket. Hvorfor ikke ringe før du agter at trække over?

  Alle kan vel uforvarent komme til at trække sin konto over og hvis banken kan se at det fmt. er en fejl, så er det selvfølgelig godt med et kundeforhold uden problemer, hvorfor der sikkert ikke sker andet end at du bliver bedt om at udligne overtrækket.

  Men hvis banken kan se at det er direkte pga. af pengemangel, så er det vel som du skriver “cool business” og falder hammeren med gebyrer m.v.

  #179012
  MichaelForfatter

  Nej, man kan ikke oparbejde en anciennitet man kan trække på når økonomien er dårlig. Derimod kan man oparbejde en anciennitet til når økonomien er god og man f.eks. vil købe bolig. Hvis man eksempelvis kan fremvise en opsparing på 200.000 til udbetaling på et boligkøb hjælper det gevaldigt i forhold til en person der – trods en årelang høj løn – ingen opsparing har.

  Mange gør sig desværre den fejltagelse at tro, at man grundet 20 års gode relationer til banken og nul overtræk pludselig skulle være kvalificeret til et lån til de daglige fornødenheder i tilfælde af sygdom eller arbejdsløshed. Sådan fungerer tingene altså ikke. Man kreditvurderes altid ud fra den aktuelle situation og ikke hvordan situationen var i 1993.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.