Finansiering af grundkøb

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #92649
  AnonymForfatter

  Hejsa

  Vi overvejer at købe grund og bygge selv. Det lyder dog på vores bank (Sparbank) som om det ikke sådan lige kan finansieres før vi har solgt det hus vi bor i. Synes ikke dette giver mening, der må da være en løsning til finansiering imens vores eget hus er under salg?? Nogen der kender til villige banker eller løsninger??

  #178664
  KrisserForfatter

  Hvis I ikke har råd til at sidde med dobbelt husleje, virker det fornuftigt at jeres bank siger nej. I det nuværende marked kan I risikere at skulle give nedslag i prisen, ligesom salget kan trække ud. Derfor kan banken ikke bare regne med at det beløb I forventer at få for ejendommen, også er det I ender med at have.

  #178712
  HJLForfatter

  100 % enig med Krisser du skal søge længe efter en bank der er villig til den slags i disse tider. Jeg hørte lige på tv2 news at et bredt flertal af boligmæglere forventer faldene huspriser i dette kvartal og hele 2012. Boligmarkedet er inde i en ond spiral hvor 100.000 købere gerne vil ud på markedet men de går og venter fordi de kan købe billigere hvis de venter.

  Så mit råd vil være at sælge jeres nuværende hus og bo til leje mens i bygger. Husk altid at lig 10-15% oveni i byggeprisen, så undgår i ubehagelige overraskelser hvor i måske ikke har råd til det i drømmer om i sidste ende (blot en venlig tanke).

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.