Dårlig betaler, hvor længe?

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #92608
  AnonymForfatter

  Hvor længe vil man være registreret som dårlig betaler i bank, hvis det blot skyldes at man har trukket over den tilladte kredit flere gange. Men efterfølgende inden de 14 dage, tilbagebetalt dette beløb, som var hævet over den tilladte grænse? Jeg er ikke registrete i rki, og betaler mine regninger til tiden. Jeg har nu fået visa elektron, og ønsker på ingen måde andre kort end dette. Jeg kan meget bedre styre min økonomi.

  #178240
  KrisserForfatter

  Du er ikke som sådan registreret som dårlig betaler, men din bank vil se på om du har trukket din konto over, når du ansøger om produkter som kassekredit, lån og dankort. Der er forskel på hvor langt de enkelte banker ser tilbage, men regn med mellem tre måneder og et år, afhængig af hvad du efterfølgende ansøger om.

  Grunden til at du har fået et VisaElektron er jo netop at du ikke har været i stand til at styre din økonomi. Der er ikke nogen grænse for hvor kort tid du må trække over, og når det sker gentagne gange, vil alle banker inddrage dit dankort før eller siden.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.