Den bedste investering overhovedet

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • FredensborgForfatter
  Indlæg
 • #92430
  FredensborgForfatter

  Jeg vil gerne fortælle andre om den bedste investering overhovedet. Jeg har benyttet den i 3 år og den har givet et meget flot overskud.

  Jeg spiller på danske klubhold (fodbold) når de spiller CL eller Europa Leag. Jeg spiller konsekvent på at danske klubhold taber. Eneste undtagelse er når de spiller mod Lichtenstein, Andorra og lignende som ikke engang kan slå et dansk anden divisionshold, men ellers vær konsekvent i alle kampe.

  Spil med 500, 1000 kr. eller mere alt afhængig af din økonomi. Om jeg ikke taber nu og da? Selvfølgelig gør jeg det, men når man som med aktier skal se over en længere periode f.eks. 2-3 år så giver det altså et meget pænt afkast. Det er meget vigtigt at du er konsekvent og holder danske hold som tabere også når de spiller mod polske, belgiske, tjekkiske hold og lignende. Ikke noget med “Dem må de da kunne slå” for så holder systemet ikke vand i sidste ende.

  #175930
  MichaelForfatter

  Hvornår er spil på fodboldkampe blevet en “investering”?

  Du har været heldig og tillykke med det. Meget mere er der vist ikke at sige om din fremgangsmåde.

  #175932
  FredensborgForfatter

  Kald det hvad du vil. For mig er en investering, når man bruger penge på noget der giver afkast eller det modsatte. Som sagt: Du kan kalde det hvad du vil, men jeg investerer og det giver afkast. Et pænt beløb over en længere horisont har det vist sig, og det vil det også gøre fremover. Mine venner bruger samme metode og har også et virkelig pænt overskud på de seneste 3 år. Glem dit danske hjerte og tænk på dig selv 🙂

  #175934
  AnonymForfatter

  michael: Det er, desværre, en investeringsform. Om den er god? Tjah… Man kan også tage på casino, og satse på sort eller rød – fremfor at købe græske statsobligationer – begge har høje risici, men også et stort afkast hvis det går godt.

  #175938
  HalliHalloForfatter

  Tak for den fine oplysning, det vil jeg også prøve, men vil nok satse nogle tusinde kr, da der tilsyneladende er rigtig gode skattefrie penge at vinde, for de er vel ikke skattepligtige.

  #175952
  pppedeForfatter

  Du har tabt en del penge på AaB kan jeg næsten tænke mig. Og OB!

  Men betting-systemer er der masser af – og det havde været ønskværdigt om du havde indviet os i dit regnskab. Nogen kæmpe formue har du næppe tjent.

  #175954
  AnonymForfatter

  Han har til gengæld vundet mange penge på mit hold…

  #175964
  testForfatter

  tvivler nu strækt på det virkelig har været så god en “foretning” odsne er lave der er jo også et par gange de har tabt

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.