Rente udvikling i Spar Nord.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • hkjnForfatter
  Indlæg
 • #92381
  hkjnForfatter

  Hej.
  Er der nogen steder man kan se, Spar Nord’s rente udvikling, igennem de seneste ti år?
  Oprettede for små syv år siden et boliglån på 6,25%, som i dag er steget til 8,88&, som følge af Spar Nord’s rente udvikling…..
  Har snakket men banken om, hvordan renten har kunnet stige så meget og spurgt ind til om de har hævet renten kunstigt – Det benægter de, men jeg har mine bange anelser alligevel…

  På forhånd tak 🙂

  #175256
  OBSForfatter

  Hvis du har gemt dine kontoudskrifter vedrørende lånekontoen burde det stå på dem når de har ændret renten og hvad den er blevet ændret til. Så kan du jo eventuelt plotte tallene ind i et regneark og se hvordan det ser ud.

  Men ellers tror jeg ikke umiddelbart at det kan ses nogen steder. Så må du eventuelt nøjes med at sammenligne med udviklingen i det generelle renteniveau.

  #175266
  HalliHalloForfatter

  Når du nu har snakket med banken, har du så ikke forespurgt om banken var villig til at sætte renten ned?

  Hvor lang tid løber lånet, du skriver 7 år, så er det vel snart afbedraget.

  Så bed banken om en nedsættelse, er du en god kunde, så er det nemlig ikke noget problem.

  Er du en mindre god kunde i bankens øjne kan du dog ikke forvente det.

  #175280
  hkjnForfatter

  OBS, ja det kan jeg selvfølgelig prøve, men det ville bare være rart, hvis man kunne se Spar Nord’s (officielle)renteændringer over de seneste syv år…. For renteændringerne står rigtig nok på mit kontoudskrift over boliglånet, men det vil den jo også gøre, hvis de har hævet renten ‘kunstigt’…..

  HalliHallo, lånet blev lavet med en løbetid på 20 år, så der resterer jo stadig over halvdelen af løbetiden.
  Jo, jeg har forespurgt om en rentenedsættelse, men det vil min ‘rådgiver’ ikke høre tale om… Hmmmmmm! Når jeg spørger om de har hævet renten kunstigt, siger hun at de gider hun ikke diskutere (tjae hun afviser det)…..
  Min samlever og jeg er pt. arbejdsløse begge to, så i bankens øjne, er vi jo nok ikke ligefrem rigtig gode bankkunder, men vil dog tilføje, at vi ALTID har haft orden i vores økonomi og ALTID har betalt vores afdrag til tiden, så umiddelbart kan jeg ikke se vi ligefrem skulle være dårlige bankkunder.

  Her er et citat fra dig, HalliHallo fra en tidligere tråd (tror den hed ‘Jyske bank eller Nordea’)

  “Kan også være at sidstenævnte lokker med en “god lav rente” for at få kunden ind, for derefter henad vejen at forhøje renten stille og roligt uden at kunden opdager det. Dette har jeg desværre været ude for i Danske Bank og også i SparNord.”

  – Måske har jeg været udsat for den samme fremgangsmåde af Spar Nord? 🙂

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.