Prisstigning efter valget.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
  • Bangee32Forfatter
    Indlæg
  • #92333
    Bangee32Forfatter

    Hej

    Hvor meget hold tror I der er i rygterene om at Bankerne generalt vil sætte deres rentere og gebyrer væsentlig op, såfremt rød blok vinder valget og dermed indfører en ekstra skat for bankerne.

    For jeg har jo læst at Nordea har fyret 600, og DanskebBank er på vej med fyringer, da de skal holde omkostningerne nede.

    Så tænker ikke at de dermed bare acceptere en større skat, og så sender de vel bare regningen videre til os. For der er vel et maks for hvor mange de kan fyre.

    Eller er det bare skræmme kampange fra blå blok e ?

    #174656
    MichaelForfatter

    Enhver meromkostning en virksomhed har vil altid i sidste ende blive kanaliseret videre til kunderne. Måske ikke med ét slag, men glidende over en periode.

    Ligeledes vil en højere virksomhedsskat generelt føre til højere priser for slutkunden. Der er trods alt ikke andre steder virksomhederne kan hente deres penge.

    Der er ingen tvivl om, at bankerne har en stor andel i krisen (f.eks. mange lemfældige kreditvurderinger i de “gode" år), men denne skat virker lidt som en form for dummebøde med tilbagevirkende kraft.

    #174680
    pppedeForfatter

    Bliver det dyrere at være bank, bliver det helt logisk dyrere at være kunde. Hvor meget af de stigende udgifter bankerne tørrer af på kunderne er dog svært at sige. Desuden er intet vedtaget endnu, så lad os nu se hvad der sker.

    #174694
    AnonymForfatter

    danske bank har sat deres gebyer op på alt.fra den 1 jan 2012

    #174700
    pppedeForfatter

    Har du et link til det?

    #174708
    AnonymForfatter

    Alle Danske Bank kunder (går jeg ud fra) har lige fået et brev om at DB hæver priserne for FI-indbetalingskort og manuelle ekspeditioner. De der benytter nettet skal ikke betale ekstra.

    #174710
    pppedeForfatter

    Ja, det var én ting. Så mangler vi bare resten 🙂

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.