Den bedste bank for fattigrrøve?

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #86759
  AnonymForfatter

  Hej!
  Som så mange andre har jeg jævnligt underskud på kontoen sidst på måneden…i praksis faktisk en ret stor del af måneden.
  Jeg har en kassekredit på 10.000, som i øjeblikket udnyttes fuldt ud og
  et gammelt forbrugslån på 58.000, som jeg i øjeblikket kun betaler af på med 500 kr. om måneden. Betaler hver sit ellers.
  Hvor betaler man de laveste renter for gæld og midlertidigt underskud, indtil man kommer ovenpå igen?
  Jeg har Sparbank Vest nu, men føler mig ikke sikker på, hvor billige de i grunden er for en fattigrøv…og synes også, deres service og holdning er mig lidt svingende.

  #103290
  AnonymForfatter

  Den bedste løsning er nok at spare dine gebyr. Din forhandlingsposition ser ikke så stærk ud. En sparekasse er som regel gebyrfri.

  #103292
  MichaelForfatter

  Har du fast ejendom med friværdi? I såfald ville et flekslån over en kortere periode være det bedste. Du er ihvertfald nødt til at betale mere af på din gæld, uanset hvordan man vender og drejer det. 500 kr. på så stort et lån dækker vel knap renteudgifterne?!

  Hvilke renteprocenter er der på de 2 lån?

  Og så et af de kedelige råd:

  Læg et budget med dine nuværende udgifter og gå derefter listen meget kritisk igennem for at se, om du kan skære noget væk, f.eks. mobiltelefon, aviser/blade, bil osv osv. Det vil måske vise sig, at du kan hente 1000 kr. eller mere om måneden, som du kan bruge på afbetaling af gælden. Check iøvrigt også dine forsikringer – måske er der noget at spare på præmierne her.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.