Yderligere information om banker

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #92029
  AnonymForfatter

  Jeg synes, at det er rigtigt godt at mybanker.dk giver almindelige bankkunder hjælp til at finde rundt i de forskellige bankers tilbud og forhold.
  Jeg kunne godt tænke mig, at mybanker.dk ville udvide deres informationsarbejde til at omfatte andre lidt mere indirekte ting, som kunne have betydning for valg af bank.
  Det kunne f.eks. være oplysninger om bestyrelsens og direktionens løn- og bonusaftaler.
  For mig betyder det noget, at ledelsen i en bank forøger deres indtjening, samtidig med at kunderne pålægges øgede gebyromkostninger.
  Det er naturligvis ikke sikkert, at man vil oplyse disse ting, men så ved man da det!

  Med venlig hilsen
  CarstenJ

  #170040
  MichaelForfatter

  For det første er ledelsens aftaler ikke offentligt tilgængelige. For det andet kan du som kunde være ligeglad med hvordan direktøren aflønnes sålænge du mener du får hvad du betaler for. Er du utilfreds med priserne/servicen kan du finde en anden bank – der er rigeligt med muligheder derude. Jeg har lidt svært ved at se relevansen for dig i om direktøren tjener 100.000 eller 200.000 om måneden. Det ligner lidt valg af bankprodukter ud fra et misundelseskriterie.

  Hvis du søger en decideret hippiebank kan du prøve Merkur Andelskasse som slår sig op på etik, økologi og generelt bare kvalmende politisk korrekthed. Fra deres hjemmeside:

  “Merkur låner penge ud til frie skoler, undervisningsinstitutioner og kulturelle initiativer, ud fra den overbevisning, at det enkelte menneske bedst udvikler sine muligheder i frihed."

  Gaaab hvor trivielt. Mig bekendt går hverken Nordea, Danske Bank eller Jyske Bank ind for sorte skoler og diktatur, men den slags ligegyldige socialistiske slogans sælger vel hos ægte idealister der føler behov for at tilfredsstille egen moral og så iøvrigt ikke tænker mere over om de projekter der støttes rent faktisk gør en forskel eller om de (som sædvanlig) går op i korruption, snyd og bedrag.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.