Efter gældssanering

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #91833
  AnonymForfatter

  Vi har opfyldt kravene til en gældssanering, og er idag gælds fri. Det har desvære vist sig at det ikke er en generel opfattelse blandt banker. Efter en del år uden tryghed i bolig, ville vi gerne købe hus. Det har vist sig at være rigtig svært. Første år efter sanering står der stadig gæld på årsopgørelse som der skal uddybes i forhold til udlåner. Det er jo fair nok, men banker bære nag. Den forklaring vi har hørt nogen gange, er at et andet pengeindstitut har tabt penge. Det kan vi godt forstå at de tænker, men en dom som er opfyldt finder vi det ikke på sin plads at diskriminere os. Det er svært at få gældssanering, og man får den ikke når der tales om forbrugs lån og generel uansvarlig opførsel. Det er også meget svært at opfylde kravene når man sider i det. Det svar til at leve på en sten med dårlig mad og ingen gaver til børnene i de år det står på. Så derfor syntes vi jo selv at vi er ansvarlige.
  En anden ting som vi har set som er et brud på registerloven, er at når der har været noget i statstidende og det bliver fjernet igen incl. rki registreringen også bliver fjernet gør nogen banker det ikke bla. danske bank.
  Tingene går jo iorden på et tidspunkt, men at være ærlig er ikke vejen frem.

  #167564
  AnonymForfatter

  Du skriver heller intet om hvor meget i skal låne. Skal i låne 100%? Flytteomkostninger? Nye møbler?

  Jeg ville i jeres situation, begynde at spare rigtig meget op, så I kan ligge en ordentlig sjat penge, så banken/realkredit kun skal yde jer et lån på 80%, for så begynder de straks at se anderledes på sagen!

  #167570
  AnonymForfatter

  Det er 1 mill. Og vi har selv små 100.000,- så alt er fint nok. Vi er godkendt til 1.6 op til 2 hvis vi ændre på opsparing til ferie. Det er nu ved at gå iorden. Så vores nuværende økonomi ligger ikke til grund for besvære med huskøb.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.