Hej

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #91756
  AnonymForfatter

  Hej
  Jeg har for ca. 3 år siden overflyttet 180.000 ( af 3 gange) til min kærestes konto, til hjælp bygning af havehus, vi er nu gået fra hinanden, og hun er ikke interesseret i at underskrive gældsbrev, alle kviteringer vedr. byggerriet står i hendes navn, har jeg nogle mulighed for at få mine penge tilbage
  Den sikkert dumme 🙁

  #166502
  MichaelForfatter

  Desværre ikke nej

  #166530
  AnonymForfatter

  Du kan ikke gøre krav på noget der ikke tilhører dig – og hvis alt står i hendes navn ja, så er det jo hende der ejer det. Du kan gøre krav på tilbagebetaling, hvis du kan dokumentere, at de penge du overførte til hende var i form af et lån. Som du fremstiller sagen var det penge du gav hende og ikke lånte hende. Dermed har du ikke noget krav. Hvis pengene var et lån ja så er problemet at dokumentere det. Du skal have et eller andet på skrift hvori hun gør opmærksom på, at hun er indforstået med at det er penge hun skal betale tilbage til dig på et tidspunkt. Hvis du vil forsøge med en retsag mod hende behøver det ikke nødvendigvis at være et gældsbrev – blot en eller anden sikker dokumentation på, at hun var klar over, at det var et lån som hun påtog sig forpligtelsen på at betale tilbage. Men hun har vel ikke skrevet et brev om hvor dejligt det var at du lånte hende pengene og selvfølgelig vil sørge for at du får dem betalt tilbage?

  Men nu ved du så til næste gang, at man ved store beløb skal sørge for et lånedokument – selvom man selvfølgelig tror på at kærligheden holder.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.