LD opsparing udbetaling – kan skat modregne?

Forside Fora Privatøkonomi LD opsparing udbetaling – kan skat modregne?

 • This topic has 3 stemmer and 3 svar.
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Anonym
  Forfatter
  Indlæg
 • #91661
  Anonym

  Hej
  Min far er fyldt 60 og overvejer derfor at få udbetalt sin LD opsparing (Lønmodtagernes Dyrtidsfond).
  Han har en skatterestance (blevet saneret) som han afdrager på. Vil SKAT kunne modregne hvis pengene bliver udbetalt og har den nogen indvirkning i forhold til hans gældssanerings sag?

  #164786
  HalliHallo

  Jeg tror ikke at Skat modregner automatisk hos LD.

  Vedr. en gældssaneringssag: Så er der sikkert en rubrik i ansøgningen, hvor han skal krydse af om han har LD-midler til udbetaling som 60-årig. Og vil kreditorerne, herunder skat selvfølgelig kræve at disse penge modregnes i deres tilgodehavender.

  I øvrigt et lidt syret spørgsmål: Som om han kunne stikke pengene i lommen uden at nogen fik kendskab til dette selvom han tidligere har stiftet gæld, som han nu ikke kan betale tilbage.

  #164890
  Anonym

  Nu var det jo ikke for at stikke pengene i lommen, men blot et spørgsmål om han kan forvente at SKAT tager pengene og betragter det som et ekstraordinært afdrag. Derudover var det også ment i forhold til om der ville blive “rusket” op i gældssanerings sagen.

  #164902
  Anonym

  Skat modregner ikke automatisk i LD udbetalingen.

  LD udbetalingen indberettes dog automatisk til Skat. Skat bliver dermed gjort opmærksom på den store udbetaling samme uge, som den finder sted.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.