Boliglån

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #91544
  AnonymForfatter

  Hej

  Jeg har et boliglån i min bank på 305.000 kr. Jeg har afdragsfrihed i mine realkreditlån pga arbejdsløshed. Sagen er den, at jeg, og mine 2 drenge har under 2000 kr at leve for. Banken vil IKKE sætte min ydelse på 3150 kr. /mdr. ned altimens jeg har huset til salg. Justitsministeret har fastsat nogle beløb mennesker skal have at leve for. Bare for en voksen er det ca. 5200 kr/mdr. Det har vi så ikke. Banken siger, at lånet skal følge afdragsfrihedsperioden på realkreditlånene. Jeg kæmper hver dag for at holde skindet på næsen, men de er ikke til at rokke ved. Skal de ikke tage hensyn til at vi ikke har så mange penge til at leve for? Skal boliglånet følge den afdragsfrie periode på realkreditlånene?
  Mvh Jette

  #162508
  AnonymForfatter

  Jette-s, du skal sætte dig ned og gå dit budget igennem med en tættekam.
  Skær alt unødvendigt væk indtil dit hus er blevet solgt. Kabel TV, børnenes mobiler, ferier, smøger, slik, …ja ALT hvad ikke er livsnødvendigt.
  Og indse så omgående, at du har lånt penge i banken frivilligt, og banken har lånt dem til dig fordi den vil tjene penge på det, og det gør den kun hvis den får dem tilbage, og med renter.
  Gå samtidigt på jobjagt, og tag HVADSOMHELST af job du kan finde. Om det så er rengøring, hundeluftning, pædagogmedhjælper, ejendomsmægler, spindoktor eller et andet ufaglært arbejde.
  Banken holder dig op på dit lånedokument, og hvis du ikke betaler ryger du i fogedretten, og til sidst i RKI. Og så er det slut med din økonomiske frihed.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.