Nykredit vil vælte Amagerbankens top

Viser 12 indlæg - 1 til 12 (af 12 i alt)
 • testForfatter
  Indlæg
 • #91520
  testForfatter

  nå nu er hr ree så ikke ene om den sag. Kan man ta det her som et udtryk for at nykredit har fortrudt deres køb af aktier? Nogen der ved hvor meget nykredit har i klemme i amagerbank? Nykredit er vel bund solid eller?

  #162032
  AnonymForfatter

  De ejer lidt under 5% af aktierne. Jeg ved ikke hvor mange penge de har skidt ind i det. for de købte 5% for mange år siden da Nykredit købte Totalkredit. De skød penge ind i Amagerbanken ved de 2 seneste kapitaludviddelser. begge gange ca 5 %.
  Om Nykredit er solid? De penge de kan tabe på Amagerbanken vil være en lille krusning på havet. Det var værre med Forstædernes bank der kostede nedskrivning for over 5 mia.
  Men selv det var ikke nok til at finanstilsynet krævede en forhøjet solvensgrad., så de må have nogle penge.
  Nykredit Bank er isoleret set ikke verdens mest solide, men Nykredit Fonden står bag den med uendelig mange milliarder.

  #162034
  AnonymForfatter

  Amagerbanken er peanuts for den store koncern Nykredit.

  Nykredit er meget solid !

  #162040
  testForfatter

  tak for de beroligende ord. undre mig i grunden bare over at nykredit er gået med på den noget tvivlsomme investering i amagerbank.

  Synes i grunden det er mærkeligt at amagerbank ledelsen sådan klynger sig til magten. Nu har de ree, nykredit og finaciel stabilitet mod sig. Hvor længe mon det holder? nogen gang kan det være bedre at trække sig med værdighed.

  #162086
  Michael01Forfatter

  Når de er ude, vælter alle ligene ud af skabene

  #162090
  HalliHalloForfatter

  Ikke nok med det, den er totalt færdig, da den går neden om og hjem!

  Bare spørg General Prier også, han ved ligeså god besked som dig.

  #162098
  Michael01Forfatter

  ja, og Ree ved det, men jo før det kommer frem, jo bedre 🙂

  #162100
  HalliHalloForfatter

  Ja, Michael T, du har så evigt ret………….

  #162144
  AnonymForfatter

  Når først Amagerbanken begynder at forholde sig realistisk til de låneengagementer, hvor problemramte ejendomsspekulanter sidder med driftsbudgetter der overhovedet ikke kan løbe rundt uden løbende låneudvidelse fra Amagerbanken, så kommer der massive nedskrivninger.

  Nuvel, Amagerbanken kan sagtens overleve! Men problemet er jo altså bare lige, at det vil kræve flere aktieemissioner, hvor de stakkels aktionærer skyder et sted mellem 2 og 4 mia. yderligere i banken.

  Sagt med andre ord – aktionærerne har tabt ders penge uanset om Amagerbanken krakker eller ej.

  #162146
  Michael01Forfatter

  Men hvem vil skyde penge ind i Amagerbanken 1,2,3 eller 4 gange ?

  #162148
  AnonymForfatter

  Ja det er jo det store spørgsmål.

  Hvis vi antager det absolut mest gunstige scenarium, at Amagerbanken “kun" mangler 2 mia. yderligere for kunne overleve, så skal Ree stille med knap 700 mio. kr yderligere.

  Kan han det?

  Nykredit og PFA har penge nok til at gå med en endnu en runde aktieemission, og de er jo allerede indlåst, så de går formentlig med. Men Ree er den store joker i det her!

  Hvis ikke Amagerbaken kan rejse pengene, så vil statens hybridkapital blive konverteret til aktieselskabskapital til kurs “ingenting" og derved bliver de eksisterende aktionærer udvandede til nul og niks.

  Igen jeg har meget svært ved at se potentialet i Amagerbank aktien.

  Havde det ikke været for Ree, havde den bank været i Finansiel Stabilitet for længst.

  Amagerbanken havde klart dårligere bøger og et større ejendomsudlån end Eik Bank. Nedskrivningerne i Eik Bank vil give en god indikation på hvad der reelt er behov for i Amagerbanken. Det bliver spændende at følge Finansiel Stabilitets regnskabsaflæggelse vedr. Eik Bank over de kommende måneder.

  #162160
  HalliHalloForfatter

  Man nænner næsten ikke at blande sig i GPs og Michael Ts private chat, men jeg syntes at det samme tema har været oppe og vende herinde til hudløshed før.

  I er ligeså kloge som alle de eksperter der stod frem i HelleThorningen-sagen og kunne oplyse, at hendes mand kun kunne være fuld skattepligtig i Danmark. Skattevæsenet har nu afsagt en kendelse, der var stik modsat de eksperter, der stod frem på TV etc.

  Det I to ved om AmBk er noget, der taget fra diverse dagblade eller oplyst på TV af f.eks. Kim Valentin fra Fredensborg.

Viser 12 indlæg - 1 til 12 (af 12 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.