skifte bank – lån tilbage

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #86751
  AnonymForfatter

  Hej

  Er der nogen der ved noget om hvis man skifter bank og har et lån der i forvejen men efterlader lånet og får overflyttet al sin pbs betalinger i en anden bank samtidigt med at ens løn går ind der?

  I sin tid da jeg fik oprettet lånet i nykredit skullle jeg tegne en ulykkesforsikring for at jeg kunne få lånet men jeg er lidt utilfreds med dem og vil gerne over i Lån og Spar bank?

  #106018
  AnonymForfatter

  Daw du!

  Hvad er du da utrilfreds med ?

  #106020
  AnonymForfatter

  Jeg syntes at du for kort tid siden har spurgt om nøjagtig det samme, men du kan da sikkert få et billigere lån i Lån- og Sparbank, hvis du forhandler lidt med dem.
  Så hvorfor lade lånet blive stående i en bank du ikke kan lide? Nykredit vil da gerne fortsætte med lånet, da det jo netop – som alle andre banker – lever af at låne penge ud.

  #106022
  AnonymForfatter

  Selv daw du!

  Jeg er utilfreds med at de ikke vender tilbage når man kontakter dem for at spørge dem om noget jeg har feks. spurgt om jeg kunne få lavet mit lån om til en kassekredit som nedskriver og jeg har ikke hørt fra dem!

  #106024
  AnonymForfatter

  selvfølgeligt kunne jeg da godt tænke mig at Lån & Spar bank overtog mit lån men det tror jeg ikke at de vil for sidst for længe siden fik jeg et afslag fra dem da jeg ansøgte men hvis jeg får flyttet min løn konto over og begynder at spare lidt så kan det da godt være de vil alligevel for de lever jo også af at låne penge ud! Men ellers lader jeg mit lånligge i Nykredit hvis ikke at de sætter sig på bagbenene og sætter renten op! Det kan jo også være at de ikke checker om min løn stadigvæk går ind hos dem bare de jo får deres måndelige afdrag"

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.