Danmarks mest tilfredse kunder

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #87186
  AnonymForfatter

  Ifølge Handelsbanken har Handelsbanken Danmarks mest tilfredse kunder.
  Der henvises til en undersøgelse fra Dansk Kundeindex, hvoraf det tydeligt fremgår, at Handelsbankens kunder er de mest tilfredse. De er kun overgået af Jyske Bank og Andre pengeinstitutter.

  Herefter er spørgsmålet vel kun om Handelsbanken også har de bedste vilkår? Når man ser bort fra andre naturligvis.

  #106546
  AnonymForfatter

  Hvis Handelsbanken “kun" er overgået af Jyske Bank og ANDRE pengeinstitutter som du skriver – kan de vel ikke ligge i toppen???

  #106548
  AnonymForfatter

  Den undersøgelse der henvises til er en EPSI/ECSI måling udført af Aarhus School of Business.

  Konklusionen er at kunder hos de mindre banker er mest tilfredse efterfulgt af Jyske Bank og Handelsbanken/midtbank.

  Store banker som f.eks. Danske bank har en lavere score på tilfredshed.

  Læs mere her:
  http://www.epsi-denmark.org/index.php?option=com_content&task=view&id=22

  #106550
  AnonymForfatter

  Men Handelsbanken henviser til samme rapport og skriver på deres hjemmeside at de har de mest tilfredse kunder. Mystisk!!!
  Men de er jo også svenskere, og så det kan være svært at forstå en dansk rapport.

  #106552
  AnonymForfatter

  Det lyder lidt underligt. Enten er det direkte forkert hvad de oplyser eller også er der en uddybende konklusion i rapporten. Jeg har ikke selv nærlæst den, men eftersom indexscoren for bankerne med de bedste resultater ligger forholdsvist tæt kunne det være at de havde testet for om der er en signifikant statistisk forskel på scoren for top 3. Hvis konklusionen var at der ikke var forskel kan Handelsbanken vel godt tillade sig at sige at de har de meste tilfredse kunder (eller kunder der er ligeså tilfredse som Jyske Bank og de minde banker).

  #106554
  AnonymForfatter

  Ja, hvem vil ikke være tilfreds, når ens bank fra den ene dag til den anden bliver solgt, og ens aktiebeholdning samtidig mere end fordobles, så det er nok der hunden ligger begravet.

  #106556
  AnonymForfatter

  Deres troværdighed er da helt til grin. Jeg er allerede hoppet af når de siger det , uden at være det. Langt ude…Man kan åbenbart skrive hvad det passer en idag…Ikke noget til at kunder bliver forvirret..

  #106560
  AnonymForfatter

  Ja, man skal selvfølgelig ikke tro på alt hvad man hører og læser, sådan er det med altid her i livet, og man har altid lov til at tænke selv, når man læser reklamer. I bund og grund er der jo ikke megen forskel på de forskellige banker hvad angår service – de små har ofte de bedste “priser", men til gengæld kan de ofte ikke klare de store opgaver så hurtigt og billigt, som de store, som f.eks udlandsforretninger.

  Og husk, der er plads til alle banker, og lad være med at blive sur, hvis markedsføringen er lidt for smart. Var jeg bankejer, så ville jeg da også bruge alle kneb for at få fat i kunderne med aggressiv markedsføring etc.

  Op med humøret allesammen….

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.