om banker der har misforstået noget.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #91209
  AnonymForfatter

  da jeg for et år siden blev uvenner med en leverandør om betalingen, og vi ikke blev enig registrede han mig i rki riber.jeg har nu startet et helt nyt firma som aps og løber derfor ind i problemer på grund af min registrering i riber personlig.
  imit nye selskab er jeg stifter og direktør. bankerne afviser at åbne en konto, jeg har søgt flere banker og alle afviser at give apset altså mit nye firma, følgende konto,
  åbning af netbank,åbning af nemkonto,, samt konto i banken til indbetaling og udbetaling.
  da et aps juridisk selstændig virksomhed, og ikke har tilknytning til personer i riber
  og firmaet er helt rent og fri af kreditorer og er ikke rig i riber er det mig uforståligt at banker kan afvise disse kontoer da disse kontoer er nødvendige for min forsatte drift af apset. jeg kan således ikke indsætte penge i banken,jeg kan ikke indbetale moms, m.m. så firmaet er derfor sat i stå indtil disse kontoer er oprettet.
  jeg har ikke i de ansøgte banker søgt kapital eller lign jeg vil derfor gerne vide hvordan kommer jeg vidre i denne sag, skal jeg søge advokathjælp,eller lign ?????

  #157066
  AnonymForfatter

  Banker har “lov til" at afvise kunder der står som medlem i R.K.I.

  Jeg vil foreslå at du tager kontakt med din tidligere leverandør og få en aftale istand og betale din gæld, så du kommer ud af R.K.I.

  #157084
  AnonymForfatter

  jeg forstår ikke rigtig dit svar, med at bankerne har lov til at afvise en lovlig registreret firma med hensyn til at ejeren af et aps, som altså ikke er ejer da apset er
  en et selvstændig juridisk enhed, og direktør,og indehaver ikke er registreret i det nye firma og firmaet IKKE er registreret i rki. jeg finder det helt forkert at banker kan afvise kunder der reelt intet har med riber,og gør kun dette på formodning. det svarer til at en bankrøver ikke kan få lov til at indsætte penge på sin lønkonto og banken afviser ham. i mit tilfælde afviser banken også på formodning, og har intet grundlag
  at bygge dette på for afvisning,og mener hermed at dette er ulovligt, da man i dag intet kan foretage sig sig uden at man har en bank, til behandling af pengesager, det gælder både privat og erhverv. i dette tilfælde, lukker man apset på grund af manglende bankforbindelser. det kan oplyses at aps har ejendom på adrassen som har værdi på 800,000
  og indskud på 80,000 til stift af selskab. jeg var ikke klar over at banker må skade helt
  nystartet firma med regler der intet har med aps. at du henviser til rki og personen ikke vil forsones som har oprettet denne rki. og rki vil ikke slette denne regstriering

  #157094
  testForfatter

  Privat personer har krav på at få en nemkonto men ikke kredit eller et dankort til. Tvivler et eller andet sted lidt vpå din historie. Hvor sku banken afvise en konto uden kredit som du bare vil deponere penge på?

  #157114
  AnonymForfatter

  Det er noget jeg heller ikke kan få til at passe, men jeg kunne forestille mig at problemet ligger i at han har søgt om firma konto med tilhørende kredit eller kort som han kan bruge til at betale firmaets udgifter. Hvis banken ikke tror på firmaet er det vel forståeligt nok at de afviser det. Hvis bankerne ser en direktør som lige er gået ned med et firma og er blevet registreret i RKI så er det helt naturligt at de tvivler på at det går godt bare fordi han nu har startet et nyt firma.

  Til trådstarter: Hvis der er noget vi helt har misforstået så prøv lige at forklare det mere udførligt og gerne inddelt i afsnit. Dit indlæg var lidt svært at finde rundt i og det kan måske forklare hvorfor vi misforstår situationen.

  #162788
  AnonymForfatter

  Problemet er at Pengeinstitutankenævnet kun tager privatsager, og den her ligger lige på grænsen. Det spiller nogle banker på, men prøv dog at start en klagesag op. Ved godt at det ikke hjælper dig lige nu.
  Nævn navnet på den bank der ikke retter sig efter reglerne, når du skriver indlæg f.eks. her på mybanker. Velbegrundet dårlig omtale er nok det eneste de har respekt for.

  Nemkonto:

  http://www.nemkonto.dk/wo/1025768.asp

  pkt. 2.5

  Finanstilsynet:

  “Bekendtgørelse om god skik for finansielle virksomheder 1)

  I medfør af § 43, stk. 2, og § 373, stk. 4, i lov om finansiel virksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 793 af 20. august 2009, fastsættes:

  Kapitel 5

  Særlige regler for pengeinstitutter

  § 19. Et pengeinstitut kan ikke uden en individuel og saglig begrundelse nægte at oprette en almindelig indlånskonto. Begrundelsen skal på anmodning gives i papirformat eller på andet varigt medium.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.