Andelsboligmarkedet vs. Ejerlejigheder

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Fortitudine VincimusForfatter
  Indlæg
 • #91166
  Fortitudine VincimusForfatter

  Et emne, jeg er sikker på er blevet berørt før, men søgefunktionen herinde sutter maks, så hvis emnet er blevet gennemgået før, håber jeg I kan henvise mig!

  Jeg skal flytte fra det lille sted jeg bor i nu, i en lejlighed til vinter – om det er ejer eller andel betyder i sig selv ikke så meget, bare hvor jeg kan gøre det bedste køb:

  Hidtil har jeg kun set på andel, da min opsparing er lav, og banken har fortalt jeg kan låne til 4,85% op til deres vurdering.

  Andelspriserne virker generelt ret dyre – som om de er gået op det sidste halve år? er det også jeres opfattelse?

  Jeg bruger home.dk for at se hvad der er af muligheder – kan man regne med, at man kan byde udbudsprisen ned i det nuværende marked, eller skal man antage, det bliver til den pris, der står?

  #156436
  AnonymForfatter

  Hvis du vil sammenligne priser, så anvend http://www.boliga.dk. Her kan du nemt se andelslejligheder og sammenligne priser på tilsvarende ejerlejligheder i området (anvend avanceret søgning).
  Fra boliga.dk er der adgang til Boligdebatten, hvor prisen på andelsboliger kontra ejerboliger ivrigt diskuteres. Se fx.
  http://www.boligdebatten.dk/generelt/9205-andelsbolig-pris.html

  #156438
  Fortitudine VincimusForfatter

  Many thanks!

  #156460
  AnonymForfatter

  Der er masser af andelsboliger på http://www.andelsbolig.dk/. Det er Nykredit der driver sitet. Ingen oprettelse eller betaling for se efter boliger.

  Jeg tror at der er god mulighed for at finde et godt tilbud.

  Det er andelsboliger udenom ejendomsmægleren så måske kan du presse prisen lidt mere ?.

  #156464
  AnonymForfatter

  Jeg benyttede andelsbolig.dk for 5 år siden og fandt også en bolig der igennem.

  Hold fast, siden har slet ikke udviklet sig på de 5 år – stadig samme dårlige søgefunktioner, stadig kun mulighed for ét billede i sin annonce.

  Jeg brugte heller ikke siden, da jeg for et halvt år siden skulle finde en ny andelsbolig, jeg synes den er for omstændig at søge på.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.