Udlansk valuta på dansk indlånskonto

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • ahkForfatter
  Indlæg
 • #91146
  ahkForfatter

  Mens euroen og dermed kronen falder og falder i forhold til pund sterling og dollar, har jeg spekuleret på om der ikke er nogen respektable pengeinstitutter som tilbyder indlån med udlansk valuta. Mere konkret forestiller jeg mig, at man på et givent tidspunkt veksler et givent beløb, som så står i den fremmede valuta indtil man eventuelt veksler tilbage igen.

  Min første tanke var, at Saxo Bank ville kunne tilbyde en sådan ordning – og det kan de måske også – men så forstår jeg bare ikke de strækhistorier som går om dem i medierne for tiden, som handler om at man nærmest kan være sikker på at miste penge hos dem, at de er et casino osv., jf. http://epn.dk/brancher/finans/bank/article2067561.ece http://www.business.dk/finans/saxo-bank-vil-advare-mod-tab Som sagerne står (eller har stået), kan man tværtimod være sikker på at miste penge ved at lade dem forblive i kroner/euro.

  Det jeg forestiller mig er ikke en gearet investering, men simpel husmandslogik: en rolig og nøgtern betragtning, som baserer sig på det forhold at euroen taber mere og mere terræn overfor to andre valutaer jeg har et forhold til, nemlig dollar og pund. Og tendensen formodes at fortsætte, jf. http://epn.dk/investor/valuta/article2088730.ece

  Mvh
  AHK

  #156242
  NultopskatForfatter

  Jyske bank har tidligere, ved ikke om de stadig har, haft konto indlån i Euro…Det har jeg da selv benyttet grundet euro indtægter..

  #156254
  ahkForfatter

  Tak for dit svar, Nultopskat. Jeg tror at Nordnet har hvad jeg kigger efter.
  Mvh
  AHK

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.