Skift af bank

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #91086
  AnonymForfatter

  Hej,
  Jeg står i den sistuation, at jeg skal skifte bank. Dette fordi jeg har fået en rigtig dårlig behandling af min bankrådgiver, i forbindelse med en ex-kæreste, som har anvendt mit kreditkort (uden min viden) på diverse online casinosites.
  Han har derefter stemplet mig som ludoman (til trods for, at sagen er anmeldt til politiet), og har på ingen måder ville hjælpe, med det minus der efterfølgende opstod på kontoen.
  Mine forældre trådte til, og betalte gælden.

  Mit spørgsmål lyder nu som følgende:
  Der er ingen tvivl om, at min nnuværende bank, har skrevet i deres registre, at jeg ikke er en kunde de ønske, pga. høj aktivitet på diverse spilsider.

  Vil denne information på nogen måde være tilgængelig for den nye bank?
  Altså, findes der et fællesregister for denne type oplysninger?

  Jeg ønsker desuden at investere i en andelslejlighed, og skal i den forbindelse også optage et andelsboliglån, vil min status hos min nuværende bank, have indflydelse på dette?

  Med venlig hilsen
  Den forvirrede

  #155408
  AnonymForfatter

  Er der slet ingen, som har et bud på dette?

  #155410
  AnonymForfatter

  Som udgangspunkt vil din gamle bank ikke dele disse oplysninger med din nye bank. Den nye bank kan dog i forbindelse med at du skal være kunde kræve at se kontooversigt mv. Hvis situationen er som du beskrive syntes jeg umiddelbart ikke der er grund til at holde det hemmeligt for den nye bank.

  Det er banken der yder andelsboliglån. Hvis du har skiftet til en ny bank, vil dine problemer med din gamle bank ikke have betydning. Dog vil den nye bank nok kræve kontoudskrifter mv. hvis du ønsker at optage lån i forbindelse med bankskifte.

  #155432
  AnonymForfatter

  Du kan være ganske rolig. De oplysninger vil ikke være tilgængelige for din nye bank!

  #156022
  AnonymForfatter

  Mange tak for svarene.
  Jeg må sige mig enig, og har faktisk allerede været i dialog med to banker, som gerne vil have mig som kunde, og som også gerne vil yde mig lån til bolig.

  Næste opgave er, at skrive et opsigelsesbrev til min nuværende bank, og informere dem om, at min bankrågiver er noget af det mest inkompetente, jeg nogensinde har mødt.

  Tak til jer begge!

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.