lån til dækning af kassekredit

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #86747
  AnonymForfatter

  Hej,

  Jeg har lige et par spørgsmål….

  først lige en lille detalje, jeg er lige pt. studerende men bliver færdig som læge til januar og ved derfor at jeg begynder at tjene penge.

  anyway, jeg har lige pt. en kassekredit på et maximum der lyder på 35000 og har brugt 30.000 af disse.

  yderligere har jeg lige fået tilbudt en andelsbolig på 50.000 og har estimeret at jeg skal bruge omkring 50.000 i istandsættelse.

  nu er mit spørgsmål om man kan få et billigt (bolig)lån på 50 + 50 + 30 = 130.000 kr således at jeg kan få betalt den dyre kassekredit ud, eller vil bankerne kun låne mig 100.000 til formålet at købe en molig og i standsætte den??….

  en anden lille kommentar, jeg kommer til at arbejde i sommerferien og kommmer alligevel til at få betalt med kassekredit under alle omstændigheder, men det ville være rart hvis alle mine lån var samlet, og at der på den måde måske også blive råd til noget inventar i den nye andelsbolig…

  noget andet, hvordan fungere det paraktisk med at låne til en bolig… får man udbetalt en check?… og så har man efter at have betalt andelsværdien et restbeløb til istandsættelse og indkøb af inventar…? …. for er det sådan, så kan ingen jo forhindre mig i at jeg betale kassekrediten ud på den måde….?

  mvh
  Sam

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.