Info. om pensionsopsparing

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #87145
  AnonymForfatter

  Hej
  Jeg vil utrolig gerne finde grundige analyser af pensionsordninger. Jeg skal have oprettet en og står lidt på bar bund. Kan ikke tegne gennem arbejdsgiver. Da jeg endnu ikke er 40 går jeg ud fra at aktier er oplagte. Kan man selv investere i aktier i en egen pensionsopsparing og få de samme skattefordele som i en af link-ordningerne der udbydes? Hvordan? Hvor finder man nogle sammenligninger af markedets øvrige udbud?
  Håber der er nogen der kan hjælpe.

  #106148
  AnonymForfatter

  Der findes ikke nogen sammenligninger nogen steder, så du skal henvende dig til nogle pengeinstitutter og pensionsselskaber for at høre deres priser og på baggrund heraf kan du selv analysere dig frem til en pensionsordning, der er bedst og måske ikke mindst for dig.

  Da du jo er god nok til at formulere dig, så kan du sikkert godt finde ud af resten. Dit spørgsmål er i øvrigt så bredt formuleret, at der ikke er nogen der her der kan svare på, hvad der lige er bedst for dig.

  Og om aktier eller obligationer er bedst er der heller ingen der kan give idg nogen garanti for, men som hovedregel skal man altid sprede sine investeringer mest muligt for at være på den sikre side.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.