hørte et tidspunkt om at en person her inde kun hjælpe med at komme ud af rki uden af betaler gælden tilbage ? Og det var åbenbart på en lovlig måde

Forside Fora Privatøkonomi hørte et tidspunkt om at en person her inde kun hjælpe med at komme ud af rki uden af betaler gælden tilbage ? Og det var åbenbart på en lovlig måde

 • This topic has 8 stemmer and 10 svar.
Viser 11 indlæg - 1 til 11 (af 11 i alt)
 • Anonym
  Forfatter
  Indlæg
 • #90810
  Anonym

  Jeg står i en virkelig irriterende situation at jeg som 19 år står i rki ved self det min egen skyld , men jeg bleven ringet op af advokater , osv om at jeg skal til retten og har fået brev fra inkasso Hva gøre jeg ? Så idag der var en som skrev at han/hende .

  Kunne hjælpe med at komme ud af rki uden at betale gælden tilbage ?og dette blev gjort på en lovlig måde, hvis denne person ser dette må du meget gerne kontakte mig .

  ALLE DUMME KOMMENTAR FRABEDES TAK ! ELLERS BLIVER I MELDT

  #151784
  Anonym

  altså hvad sker der idag??? er alle disse indlæg idag ang. gas, eller har jeg misforstået noget? 😮

  prøv at forstå det- den eneste vej fra RKI er betale- eller forsøge at få nedskrevet sit gæld- kreditorer glemmer ikke bare sådan ens gæld!!!!!

  #151786
  Michael

  Nemt: Du skriver til Experian (RKI) og bestrider gælden. Så slettes du af RKI indtil kreditor har bevist at du skylder pengene.

  Og redder det dig så fra en tur i fogedretten? Nej, så øvelsen er komplet overflødig.

  #151794
  Anonym

  Den enkelte RKI-registrering bliver slettet efter maks 5 år, hvis du ikke kan betale og RKI-registreringer for den samme gæld kan ikke genoprettes.

  Men det er jo ikke ensbetydende med at gælden er slettet og at virksomheden vil holde op med at kontakte dig. Derudover kan din bankrådgiver/låneudbydere stadig se på din årsopgørelse fra skat, at du har gæld andre steder.

  #151806
  Anonym

  Hvem bliver vi meldt til?

  Holmens provst og bødkerlauget?

  #151812
  Anonym

  Dumme kommentar fis væk
  og dig som kom med fornuftigt kommentar tak

  #151816
  Michael

  Gladsaxe pigegarden

  Fjolset har jo fået svar, men kan åbenbart ikke læse indenad.

  Bestrid gælden hos Experian og du bliver omgående slettet. Herefter tager du turen i fogedretten, da den INTET har med RKI at gøre.

  #151836
  madsv

  Hvis du ikke mener du skylder pengene, så kontakter du RKI og fortæller dem, at du bestrider gælden.

  Hvis du skylder pengene, så er der ikke andet at gøre, end at kontakte kreditorerne og få en afdragsordning på din gæld.

  Derudover, så skal du ikke regne med at få ret meget hjælp herinde når din tone er sådan som den er.

  #151840
  madsv

  Det undre mig så bare, at du skriver på forummet her når du ikke kan tåle andres kommentarer. Men der er måske nogen som kan forklare mig dette.

  #151854
  Anonym

  Det er helt ærligt pinligt at brugere kan få lov at skrive til andre brugere med sådan et sprog, eller at de kan få sig selv til at skrive på den måde.

  Der kom et ærligt svar på spørgsmålet og ikke nogle dumme kommentarer, og det må være det vigtigste.

  Jeg ville være flov hvis jeg var dig.

  #151864
  Redaktionen

  Kære Salle

  Jeg har fjernet nogle af dine indlæg, som ikke lever op til vores syn på sprogbrug. Hvis du vil fortsætte i vores debatforum, bedes du venligst følge vores retninglinier.

  Med venlig hilsen

  John Norden

Viser 11 indlæg - 1 til 11 (af 11 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.