Amagerbanken

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #86745
  AnonymForfatter

  En anekdote fra det virkelige liv.

  Jeg var inde i amagerbanken for at få opretten en erhvervs konto. Ganske som i andre banker, have jeg regnet med at de ville spørge om årsopgørelser, SE nr osv, og det ville nok være det. Der fulgte dog desværre skuffende ting med i forløbet.

  Det viste sig først at de ikke ville oprette kontoen, hvis ikke jeg flyttede alt mit privat engagement over også. Jeg oplyste også at jeg også brugte min erhvers konto som privat konto, og at min tidligere konto i Danske bank ville blive overtaget af en ny ejer (som jeg lige havde solgt min tidligere virksomhed til), så alt i alt ville mit private engagement også blive flyttet over. Men de må have troet jeg løj, for vedkommende gentog sig selv mere end et par gange.

  Et eller andet sted fra start til slut var det som at Amagerbanken havde set sig helt gal på mig. Bl.a. fik jeg at vide at de ikke var interesserede i “mindre erhverv" og da jeg så spurgte om de ikke havde en prisliste med gebyrer osv, var svaret at det var individuelt, da “det kom an på hvor stor en belastning jeg var for dem"! Har man hørt mage!

  Læg så oveni at jeg blev forhørt på kryds og tværs (nærmest som om jeg var terror mistænkt) og under hele forløbet fik indtrykket af at jeg absolut ikke var velkommen.

  Chokeret og frustreret går jeg min vej, og det hele ender med, udover at jeg indirekte får at vide at jeg ikke er velkommen, at jeg skal troppe op med flere tidligere årsopgørelser, bankoversigter, budget over min økonomi, alle erhvervsforhold mm. Jeg kan næsten også forestille mig at havde jeg kommet med disse ting ville de helt sikkert havde bedt om mere og mere og mere. Kort sagt – du er ikke velkommen mester!

  Det skal nævnes at den ene medarbejder som vi henvendte os til, faktisk var helt flink, men ikke havde med erhverv at gøre, så derfor blev en højere forordnet tilkaldt.

  Jeg har aldrig i mit liv følt så dårligt behandlet i en bank. Jeg kunne faktisk have nøjedes med en alm. konto hvor som helst, men havde brug for en bank som kunne klare at overflytte en dankort terminal fra den tidligere ejer af min nye virksomhed. Og det kan de store banker desværre kun. Ellers havde jeg hverken brug for kassekredit, renter, eller noget som helst andet end små gebyrer. Men det var de fuldstændig ligeglade med.

  Nåh ja.. Jeg fik ikke nævnt at jeg har sort hår og brun hud! Velkommen til Amagerbanken.

  #103294
  AnonymForfatter

  Jeg har ikke brun hud, men har også undret mig en del over Amagerbankens attitude når man går ned for at oprette en konto.
  Jeg har boet på Islands Brygge i over 30 år og flere gange været nede i Amagerbanken for at høre om det ikke kunne være en ide for mig at skifte fra Den Danske Bank. Hver gang er jeg gået bort med et indtryk af at banken ikke har speciel lyst til at have mig som kunde. Hvor jeg gerne ville høre om priser på bankens tjenester er jeg blevet mødt med krav om regnskaber og årsopgørelser, sikkerhed og dokumentation før banken overhovedet vil tale med mig.
  Jeg kan oplyse at jeg har en lille ekeltmandsvirksomhed med en omsætning på ca. 1 mio. om året. Dette engagement er åbenbart ikke interessant for Amagerbanken?

  #103362
  AnonymForfatter

  Jeg har desværre haft samme erfaring, selv som nuværende kunde. Det er ikke så meget om de siger ja eller nej, men måden man bliver behandlet på. Ingen kan tage stilling til noget selvstændigt, og man bliver udspurgt, så man næsten føler sig kriminel. Man får det ene brev ind ad døren efter det andet, hvor de gerne vil låne penge ud, men den dag man virkelig har brug for det, og personligt henvender sig, sidder man nærmest i forhør, for et relativt lille beløb. De lover at sende noget materiale hurtigt, men holder ikke aftalen. Den strukturændring der blev lavet for et par år siden, hvor de fjernede filialdirektørerne har bestemt ikke været til gavn for deres kunder. Der skal da nok være forskel på de forskellige afdelinger, men svært at leve med ikke at føle sig velkommen i ens “egen" afdeling. Det holder vist ikke i længden. Overvejer meget at skifte, derfor kom jeg forbi dette site.

  #103364
  MichaelForfatter

  Jeg er ikke kunde i Amagerbanken, og har heller ikke tænkt mig at blive det. Jeg undrer mig bare over, at I holder fast i denne bank?! Hverken indlåns- eller udlåns-renter er noget at råbe hurra for. Så det er jo bare med at skifte så hurtigt som muligt.

  #103520
  AnonymForfatter

  Ja tak – jeg havde konto hos Amagerbanken – en kort tid (ca 1998 – 2000). Indtil jeg fik den mest ubehøvlede betjening på Islands Brygge – noget med at jeg ikke brugte min konto ofte nok !! – så mistede de mig som kunde.

  #103532
  AnonymForfatter

  Jeg er kunde i Amagerbanken, og er utrolig godt godt tilfreds. Det er jo ikke banken som sådan der er dårlig, men mange kunder bliver utilfreds, hvis de ikke kan få det som de vil have det og i sidste ende er det jo den enkelte medarbejder du evt. ikke kan sammen med eller tager jeg fejl. Og fejl bliver der begået i enhver bank, hvis det er det du hentyder til????
  Banken tilbyder gratis internetbank ————- gratis valutaveksling—————– gratis VISA-kort med blot 25 aktier————– gratis udstedelse af checks etc. Det eneste minus er, at at den så til gengæld stort set ikke giver nogen rente, men hvem har iøvrigt store beløb på sin lønkonto???? – jeg har det ikke…………. Så hvem kan nævne en bank, der kan hamle op med alle disse “gratisydelser" og fordele?????? Så personligt kan jeg varmt anbefale banken videre…Det har jeg allerede gjort til flere, og de er ikke blevet skuffet. Og jeg er ikke ansat i banken.

  #103534
  AnonymForfatter

  Jeg tror, du kan få et job i deres reklamebureau !

  #103536
  MichaelForfatter

  Du skriver at man kan få gratis Visa ved “blot" at købe 25 aktier?? Jo tak… lige nu ligger de i kurs 619, dvs. du skal ryste op med >15.000 kr. for at få det kort?? Og så har man jo en risiko for kurstab (og selvfølgelig gevinst). Tager man de samme 15.000 kr og smider i f.eks. Vestsalling eller BasisBank, får man da i det mindste 300 kr. i rente om året uden at risikere noget.

  Det er muligt, at du kan få vekslet valuta gebyrfrit, men til gengæld giver de en dårligere kurs end vekslebureauerne, der jo også er gebyrfri?! Hvor er fidusen så?

  Men anyway… det drejer sig jo om, du og andre kunder i banken er tilfredse.

  #103538
  AnonymForfatter

  Selvfølgelig er der altid en kursrisiko, men jeg har købt gennem min kapitalpension, og bankens aktier er jo mere end fordoblet i de sidste 2 år, så det har da været en guldrandet investering. På sigt giver aktier jo altid mere end alt andet siges der, og det tror jeg da på. Det er da muligt at aktien falder lidt tilbage, men så er der nok nogen andre der stiger. Jeg kender iøvrigt ingen andre banker der tilbyder gratis VISA-KORT ved at eje blot for kr. 15000 kr. Så jeg vil stadig hævde, at AMAGERBANKEN er blandt de bedste banker, men du kan da altid finde en der er bedre og billigere, men så kan man jo blive ved.

  #103550
  AnonymForfatter

  Ja, det er da klart at banken ikke er interesseret i at have kunder, som ikke bruger deres konti særligt meget, eller måske slet ikke.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.