cce capital

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #90709
  AnonymForfatter

  cce capital er det nyt fusker firma?

  #150286
  AnonymForfatter

  “Det betyder du har din nye visakort i postkassen på 2-3 dage. Vi sætter en stor ære i at lave en hurtig og sikker levering, da det udviser seriøsitet på et marked med mange useriøse udbydere."

  Stavefejl, grammatiske fejl, sjuskefejl, intet telefonnummer, meget få detaljer, en hjemmeside der er smækket op i en fart.

  CCE Capital? Hvem fa’en er det?

  Det er meget indlysende, at der er tale om en useriøs udbyder.

  Hvis man ikke kan vå et Visa kort i banken, er det nok ikke nogen god idé at bestille et mod et gebyr på 799,-. Også selvom de sender kortet til dig samme dag, de modtager dine penge ;0)

  Gad vide om det er MitMaster, der er på spil igen?

  #155952
  AnonymForfatter

  Der er nok ingen tvivl hvis der ses efter så er der en sikkert nok en sammenhæng imellem Mit Master, Kederan ect. Om det er fusk vides ikke, men man skal nok være opmærksom på hvorledes der betales pr. ansøgning – Det kan blive en dyr ansøgning hvor resultatet sikkert nok vil tage et stykke tid – For som der skrives så er der mange samarbejdspartnere som skal/kan søges – Men om det bliver endnu en ny overskrift vides endnu ikke..

  CCE kunne måske stå for Certus Corporate Equity – Det er ikke sikker men meget nærliggende og hvis det er tilfældet så kender en del til fortilfælde, hvor den bagved liggende også meget vel kunne være Kederan Equity Limited, beliggende England.

  Nå, men dette blot lidt info. intet andet

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.