Afdragsfrit lån til Andelsbolig?

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #86743
  AnonymForfatter

  Min mand og jeg vil meget gerne købe en andelsbolig, men har p.t. ikke råd til at betale det fulde afdrag på lånet. Er der nogle her, som ved om der er en bank der har afdragsfrie lån til andelsboligere. Vi takker på forhånd for svar!
  M.V.H.
  Birgithe

  #103254
  MichaelForfatter

  Ikke mig bekendt….

  Noget helt andet er, at I næppe får en bank til at give jer et sådan lån alligevel, da I skal kreditgodkendes til et “almindeligt" lån. Ingen bank/realkreditinstitut giver jer et lån, hvis jeres økonomi er spændt til bristepunktet.

  #103258
  AnonymForfatter

  Så vidt jeg ved, er det kun muligt at få afdragsfrie lån til ejerboliger, da det vel kun kan lade sig gøre gennem realkredit lån. Lån til andelsboliger er typisk almindelige banklån og derfor er renten højere. Der har været snak om, at de skulle være muligt med de fordelagtige realkreditlån til andelsboliger også. Men der er ikke kommet noget ud af det endnu.

  #103266
  AnonymForfatter

  Der er i princippet ikke noget i vejen for at banken tilbyder Jer et afdragsfrit lån til køb af andelsbolig. Der er nemlig ingen lovgivning om afvikling af banklån, men andelsboligforeningen kan kræve at lånet maksimalt må løbe i 15 år, hvis de stiller den lovpligtige garanti for lånet. Omvendt er der ingen regler som siger, at andelsboligforeningen skal kræve afvikling over 15 år, men det gør de fleste.
  Garantireglerne gælder heller ikke for nyopførte andelsboliger, så muligheden er bestemt tilstede.

  #103336
  AnonymForfatter

  Mig og min mand vil gerne vide om man kan få et afdragsfrit lån,
  så vi kan få lidt glæde af vores friværdi?og hvad renten er, hvis
  det bliver et banklån. hvor er renten lavest,Arbejderens Landsbank
  eller Roskilde Bank.

  Med venlig hilsen Lis.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.