American express gold lounge

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • luffe palsborgForfatter
  Indlæg
 • #90502
  luffe palsborgForfatter

  Hej med jer,

  Jeg skal ud og rejse hvor jeg blandt andet skal stå på ski.
  En rejseforsikring vil koste 1500,- for den periode jeg skal afsted.
  Derfor har jeg kigget på at få mig et amex gold lounge kort, så kan jeg nyde lounge adgang når jeg flyver plus jeg burde være dækket på samme måde som en rejse forsikring.
  MEN er jeg nu også det ?

  Udover disse fordele så er der jo også kreditten og forsikring på de varer man køber med kortet, så alt i alt syntes jeg det er en god løsning.

  MEN ! hvad syntes i ?

  #147312
  testForfatter

  at du skulle undersøge forsikringsbetingelserne og renterne før du beslutter dig. normalt står de ikke for et nærmere check. I øvrigt er de europæiske “kort" lounges ikke noget at råbe hura for. Dem i Dubai er ok

  #147314
  luffe palsborgForfatter

  Jeg har lige haft ringet til amex, fik at vide at de kun dækker i op til 60 dages rejse, og at de ikke kan oplyse hvad yderligere dækning koster før jeg har et kort. Så det lader til at denne løsning ikke kommer til at fungerer.

  Det kunne ellers være fedt at få forsikringsdækning, samt rentefri kredit og lounge adgang for samme pris som en tryg rejseforsikring koster, og så er der jo lige det bonus at det er lidt sejt at have et amex gold.

  Men jeg vil da tage kontakt til danske bank og få at vide hvad det vil koste at få samme dækning via dette kort.

  #147316
  testForfatter

  luffe altså det er ofte sådan at når man betaler en lavere pris for en ydelse modtager man også et billigere produkt. Når du ligger i en seng i thailan og skal have alt hvad du ejer i danmakr solgt for at betale for din behandling nytter det ikke meget som forklaring at du gerne ville side i 10 minutter og få en gratis kopkaffe vel!.

  de gange jeg har studeret de rejseforsikringer jeg har haft via mine kredit kort har beslutningen altid været at tegne en rigtig rejseforsikring ved europæiske til mine private rejser. PT har jeg så en årsrejse forsikring for helefamilien da vi bord tæt på grænsen og jo evt. selv skal dække hjemtransport hvis uheldet er ude. De par 100 kroner sedler om året mærke man ikke i det daglige men hvis vil skal af med 10.000 kroner for en liggende hjemtranport er det en helt anden snak.

  Så stol ikke på hvad du kan få at vide pr. telefon. hvis du vil vælge et en kort for sikring så LÆS de komplette forsikringsvilkår.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.