Kortsigtet investering

Viser 13 indlæg - 1 til 13 (af 13 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #86708
  AnonymForfatter

  Jeg står i den situation, at jeg frem til sommer, hvor den sidste del af friværdien fra en omlægning frigives, ligger inde med 200.000 kr.. Da renten i banken ikke er værd at komme efter, er mit spørgsmål, er det muligt, at investere disse penge frem til sommer (6 mdr.), så der skabes en reel gevinst og samtidig er en lavrisiko investering?

  Mvh

  GL

  #103090
  AnonymForfatter

  Risikofrie investeringer findes ikke. Med så kort en investeringshorisont ville jeg i din situation sætte pengene ind i en bank (Nykredit eller Basisbanken) og nøjes med de 2%, du kan få her. Alternativet er at købe obligationer, der udtrækkes til sommer, men det giver næppe nævneværdig højere rente, når man tager hensyn til omkostningerne. Alle andre muligheder kan give gevinst – men kan også give tab!

  #103096
  Basse (2)Forfatter

  Hej GL.

  Placer dine frie midler på konto med 3 mdr´s opsigelse i Søby-Skader-Halling Sparekasse.
  Der får man 2,75 % i rente p.a med halvårlig rentetilskrivning.
  Se: http://www.lokalsparekassen.dk

  Hilsen Basse

  #107678
  AnonymForfatter

  Kan du invester penge for at åbne min butik ? Jeg vil også glad. Min butik er din butik og vi kan skrive på kontrakten.
  Tak.

  #107682
  Lars K.Forfatter

  Basisbank gi`r altså også 2,75 % på en “almindelig" konto (200.000 og derover). Under 200.000 er det så vidt jeg husker 2,45 %

  Skandiabanken gi`r også 2,75 % i rente.

  #107686
  AnonymForfatter

  Jamen 2,75 var da et rigtigt godt tilbud dengang (jan 2004) Basse skrev det. Det kan du få mange steder nu. Skandiabanken gir 3,20 på en 6 måneders fastrentekonto.

  #107702
  AnonymForfatter

  Jeg vil vente at låne penge, fordi jeg skal undersøge: hvor mange Rusiske, Ukrainske, Bulgarsk, Polsk, Czekoslovakiets mennesker bor i København, i Glostrup, i Roskilde. Det er meget vigtig for succes.
  Tak.

  #107704
  AnonymForfatter

  Jeg vil vente om at løne penge.
  Faktisk jeg har 100 % muligheder for at købe i international firmaet i Hamburg ( Tyskland ) madvarer af højt kvalitet fra Sibirien, Ukraine, Moskva, Polend, Bulgarien og salge i Danmark.
  Jeg skal tror 200 % på sig selv, at mennesker vil købe mine varer, derfor ønsker jeg undresøge hvor mange bor mennesker i Danmark fra Ukraine, Rusland, Poland, Bulgarien o.s.v. Ja,….. madvarer er højt kvalitet, men jeg skal sikre selv på 200 % og bagefter vil jeg prøve om at låne penge / kassekredit eller investering. Jeg vil søge den bedste muligheder.
  Mange tak for samtalen.
  Vitali.

  #107706
  AnonymForfatter

  skandia banken har en fastrentekonto på 6 måneder, der giver 3,20 pct., 12 måneder der giver 3,50 pct, osv…

  #107708
  AnonymForfatter

  Tak for din svar-mail.
  Jeg har kammerater, der har sin egen firma og de bor i Sverige og arbejde i Sverige og i Danmark. Alle sammen har kassekredit og de siger at kassekredit det er bedste system for at åbne sin egen butik med højt potencial.
  De kender godt min plan om at åbne sin butik og de tror at min butik vil virke. Kan de tilbude mig kassekredit eller hvem kan tilbude kassekredit ? Eller det er svært ?
  Tak.
  Vitali

  #107710
  MichaelForfatter

  Til Ilativ: Du er i det forkerte forum. Vi kan ikke hjælpe dig med hverken at få en kassekredit eller sælge sibirisk mad. Kontakt en bank samt en person som kan hjælpe dig med at lave en forretningsplan. Jeg tror, at du har hårdt brug for hjælp her.

  #107712
  AnonymForfatter

  Tak Michael.
  Jeg ikke tilbude dig at salge Sibirsk mad. Nej !
  Jeg kun skrevet, at det er jeg vil salge special madvarer højt kvalitet fra Sibirien, Bulgarien o.s.v. Det er specialt varer højt kvalitet der specialt exporteres til Europa. I Tyskland, i England, i Frankri, i USA, i Holland er meget højt potencial på denne madvarer. Denne slags varer køber alle nationaliteter.
  Michael, jeg har lavet 100.000 gange forretningsplaner og lignende.
  Jeg vil ikke mere. Mine kammerater vil hjælpe mig om kassekredit.
  Komme i gæld/løne penge med højt rente ——– undskyld mig, men jeg kommer fra Ukraine, jeg er livs-erfaren mennesket, jeg har set svært liv i mit hjemland og jeg aldrig i livet vil låne penge med højt rente ——– kun kassekredit, hvis det er mulighed.
  Michael, tak for samtalen og jeg synes vi skal ikke mere skrives.
  Vitali

  #107714
  MichaelForfatter

  Du er dog en mærkelig fætter, men held og lykke med dine Bulgarske spegepølser.

Viser 13 indlæg - 1 til 13 (af 13 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.