flekslån

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #90478
  AnonymForfatter

  vi har et f1 lån efter anbefaling fra vores realkreditinst. er der ikke nogen der kan forklare mig lidt om det med forståelige ord. hvor mange penge er der egentlig på spil?? hvad er f1, f2 osv. vi skal refinansiere her til dec. hvad kan i anbefale. vi har ca. 1 mill i realkredit.
  anne

  #147092
  AnonymForfatter

  Hvis du ønsker at vide mere om rentetilpasningslån, er der letforståelige informationer på stort set alle realkreditinstitutternes hjemmesider.

  Pt. er renten MEGET LAV og det er alt i har at gå ud fra. Ingen kender det fremtidige renteniveau, udover at der i en 30 årig periode vil være udsving.

  Når i nu har rentetilpasningslån i forvejen, ville jeg anbefale jer at beholde det for 1 år af gangen. På den måde opnår i den laveste ydelse og hvis renteniveauet begynder at stige kan i lægge om til et andet lån ved den årlige refinansiering.

  Hvis i vælger rentilpasningslån med længere løbetid end 1 år, så er der endnu større usikkerhed om renteniveauet på refinansieringstidspunktet.

  #147118
  thsvForfatter

  Ved at vælge F1-lån fremfor 5% fastforrentet vil I spare ca. 3% i renter i 2010, eller ca. 20.000 kr efter skattefordelen, der kan afdrages på jeres gæld.

  Ved 5% lånet kendes renten til gengæld i 30 år.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.