Advokat ved boligkøb

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #90451
  AnonymForfatter

  Hej alle,

  Vi har lige købt hus, og skal nu have lavet skøde og tjekket papirene igennem. Vi havde fået anbefalet et firma kaldet Aktiv Køberservice Aps, til at bistå os med dette. Han tog 3000 kr. for det, men sprang fra efter han havde fået papirene, da han så at huset er overtaget som nødlidende. Hvorfor har dette noget at sige? Huset er købt gennem ejendomsmægler.

  Så skulle vi hurtigt ud at finde en advokat der i stedet ville gøre det, og alle dem vi har ringet til ville have 7500 kr for det. Det synes jeg er meget, men det er måske bare prisen? Men det er vel også dumme penge at spare, jeg er trods alt helt grøn på området.

  Mvh.

  Husejerne..

  #146712
  AnonymForfatter

  det er ikke fordi jeg er ekspert på dette område, men for 3,5 år siden, da jeg købte huste havde jeg givet 10 000 kr. Det var dengang prisen!!!

  #146714
  AnonymForfatter

  7.500 kr. er en ok pris.
  Vil du vide mere om nødlidende ejendomme, så læs her:
  http://www.de.dk/Bladet/Februar+2008/Salg+af+n%C3%B8dlidende+ejendomme.htm

  #146716
  AnonymForfatter

  Jamen så er der jo ikke så meget at komme efter. Vi må have ham advokaten på sagen.

  #146742
  AnonymForfatter

  Penge til en advokat er som regel godt givet ud – de har også den rette forsikring, hvis der skulle ske en fejl.

  Mange i dag sparer dog på denne konto ved at få ejendomsmægleren til at lave skødet, men det er jo egentlig sælgers rådgiver og derfor ikke uvildig rådgivning.

  Jeg fik mit for 5.000 kr. for et par år siden – det var udelukkende for skødet uden gennemgang af købsaftale mv.

  #146778
  thsvForfatter

  Besøg evt. Boligdebatten, der er mange flere tråde om boligkøb og finansiering.

  #146794
  KrisserForfatter

  Som udgangspunkt: Hvis man har brug for at spørge om man har brug for en advokat i forbindelse med sin bolighandel, eller hvad denne gør, så har man brug for en advokat. De penge advokaten koster (typisk mellem 5000 og 10 000, afhængig af hvor i landet du bor) tjener sig ofte hjem igen. Især for ældre huse vil en god advokat snildt kunne tjene sit salær ind både ti, tyve og tredive gange.

  #146796
  testForfatter

  nu ved jeg ikke om der er nogen der har læst linket om “nødlidende" boliger men jeg tror altså der er dømt forsigtighed.

  I den situation ville jeg nok fokusere mindre på prisen og mere på ydelse. !

  #146800
  AnonymForfatter

  Jeg har læst det, og det er også noget man skal være obs på. Vi er endt med at have en advokat til at læse det igennem. Jeg synes dog linket går meget på tvangsauktion, og det er dette her ikke.

  #146814
  testForfatter

  jeg tror uden at jeg er specialist på området at det på nogen punkter kun gør problemet større. Via tvangsauktionen tvinges de kreditor der har pant i huset ud af pantet så at sige. Det betyder at de ikke er dit problem når du køber noget på tvangsauktion. Der er problemet at få den gamle ejer sat på gaden hvilket kan være svært nok.

  Ved køb af et nødlidende hus er de problem nok i nogen tilfælde både at få de tidligere ejer ud selv om man må formode at det er lettere da de selv nok er med på ideen men også at få de andre panthavere i huset vimlet ud af deres pant på huset. I den situation tror jeg det er det sidste der er det største problem.

  Men alt det ved en advokat forhåbentligt hvordan kan skal klare, men det er også derfor din den første skøde skrivningadvokat ikke ville ha sagen.

  Jeg ved af personlig erfaring at der kan være stor forskel på advokater. Da jeg købte hus opstod der problemer. Den advokat der havde lavet skøde mente at det var der ikke noget at gøre ved jeg skulle bare skrive under og betale. Den advokat jeg så skifte til skaffede mig en kompensation på 100.000 kroner efter fradrag af hans omkostninger.

  Så en ting er at man naturligvis skal være pris bevist om prisen på skødeskrivning men skal man have advokat hjælp til noget komplekst som jeg tror din sag er nu så er det med at finde den rigtige.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.