restgældsforsikring

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #90438
  AnonymForfatter

  hvilken/et bank realkreditinstitut har den billigste restgældsforsikring?

  #146548
  AnonymForfatter

  Er der overhovedet nogen udover Nykredit, som tilbyder en sådan restgældsforsikring? På deres hjemmeside kan man beregne, hvor meget præmien bliver. Hvis man fx har en restgæld på 864.000 koster den 2.021 kr. om året pr. person det første år. En livsforsikring hos Nordea med samme dækning koster 1.372 kr. om året.
  Selvfølgelig bliver forsikringen hos Nykredit billigere i takt med at realkreditlånet afvikles, så det måske godt kan svare sig i sidste ende. Endnu et plus ved Nykredits restgældsforsikring er, at der ikke skal svares på helbredsoplysninger. Man får stadig ikke dækningen udbetalt, hvis man dør pga. en sygdom, som man havde kendskab til på oprettelsestidspunktet, men man kan stadig tegne forsikringen og blive dækket i andre tilfælde.
  Det eneste jeg kan være i tvivl om er, hvad der sker, hvis man har været syg og lægger sit lån om/skal have nyt lån i forbindelse med flytning. Kan man så bibeholde forsikringen eller svarer det til nytegning, hvor man ikke vil blive dækket ved den sygdom?
  Et minus ved restgældsforsikringen er, at forsikringen allerede udløber, når du fylder 56 år. På dette område er Nordea heller ikke fantastiske, da deres dækning gradvis aftrappes efter man fylder 50 år og stopper ved 60 år med 10% dækning.
  PFA derimod har samme dækning i livsforsikringens løbetid og fra 2010 udvidere de dækningen med 7 år, så den først ophører, når man fylder 67 år. I år koster den tilsvarende dækning 1536 kr. og bliver formentlig en smule dyrere til næste som følge af aldersudvidelsen.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.