Kan det svare sig at få revurderet hus fra 830k -> 1???k ?

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #90418
  AnonymForfatter

  vores hus er vurderet til 830k i 2007.

  Vi har ikke fået ændret vurdering siden men har dog haft RK’ s mand ude og han har vurderet til 1050k.

  Såvidt jeg erindrer “valgte" vi IKKE at følge op på det da vi ikke agtede at sælge eller gøre andet på det tidspunkt…det gør vi stadig ikke..

  Men er det en god ide fortsat at “lade" som om det ikke er mere værd ?.

  Hvad ville det betyde i kroner, ører og muligheder hvis vi fik en ny vurdering på 1050k ? eller hvad det nu blev..har virkeligt ingen ide.

  pft

  #146234
  AnonymForfatter

  Det kommer helt an på, hvor meget jeres nuværende realkreditlån er på, om i har noget dyr gæld, som i kan indfri, om i har overvejet at skifte lånetype osv.

  I kan jo sagtens få en ny vurdering af jeres hus for at se, hvad muligheder der er, men de fleste huse er faldet i pris siden efteråret 2008. I den lavere prisklasse, som jeres, er prisfaldet dog som regel lavere end i avisoverskrifterne hvis ellers ejendommen er i god stand og ikke ligger alt for langt ude på landet.

  #146240
  AnonymForfatter

  Tak tabac..taget til efterretning

  #146254
  thsvForfatter

  Hvis jeres vurdering stiger til 1050K, vil I kunne hæve jeres realkredit-belåning til et samlet realkreditlån på 840K, I vil altså formentligt kunne låne ca. 170K mere i boligen, og indfri et evt. banklån. Kommer dog an på jeres nuværende belåning.

  Har I dyr gæld i banken kan I altså få denne lagt over i boligen, ligesom jeres realkreditlån måske kan omlægges fordelagtigt?

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.