Nu får du renter fra første dag

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #90365
  AnonymForfatter

  EU tvinger banker til at sløjfe forkerte rentedage og udsende langt flere breve til kunderne. “Spild af penge," mener Finansrådet.

  Det bliver en lille smule billigere at være kunde i en bank eller sparekasse fremover. Om få uger skal alle danske banker nemlig tilskrive renter på lønkonti og andre former for betalingskonti én dag tidligere end i dag.

  Ved hævninger må bankerne fra og med 1. november i år også først trække renter, når pengene forsvinder fra kontoen – og ikke én dag før, som det i visse tilfælde sker i dag.

  Læs mere her:
  http://www.dinepenge.dk/bank/artikel/nu-far-du-renter-forste-dag

  #145518
  MichaelForfatter

  Det bliver naturligvis ikke billigere at være bankkunde. Ændringen i valørreglerne betyder jo blot, at bankerne skal hente de tabte kroner ind andetsteds og hvor gør man så det? Tja, det er jo typisk på gebyrer og rentesatser. Nogen vil måske opleve at det bliver en anelse billigere, men generelt udjævnes bankernes “tab" blot på hele kundesegmentet.

  #145522
  AnonymForfatter

  Ved besparelser, hvornår lærer bankerne at spare på driften ?

  #145526
  testForfatter

  ja det var jo nok derfor at EIK bank droppede den anocerede ændring af valør dagende for tidligere scandiabank kunder her for ganske nyligt. For øvrigt enu et punkt for gamle scandiabank dyder forsvant

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.