Boligkøb for Selvstændig

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #90357
  AnonymForfatter

  Jeg har forsøgt i dag at være i Den Danske Bank for at blive godkent til at købe hus men fik bare en lang næse jeg havde for meget gæld og ikke det de mente jeg havde til rådighed beløb som man skulle og forde jeg er gift med en personist der ikke tjæner penge og da jeg er selvstændig vognmand var det jo en udsikker brance at være i og bangrådgiveren gav mig dette råd fin noget til leje og betal gæld af.
  men mit problen jeg bor i Horsens og kører for kurergruppen i Fredericia og der er vær dag jeg kører doppelt turer til Fredericia da så er der noget at kører med om morgen og så igen om aften men jeg har søgt både i aviser og boligforringer men der er ikke til at finde noget som helt jeg er godt nok forvideret
  men hvis man var lønmotager kunne alt lade sig gøre og hvis man ikke havde gæld men hvad så med den der skyller 500.000 kr væk de kan da godt købe hus kender fler der har gjort det men nej bar forde man er selvstændig og kun med en bil kan man alså ikke og man skal åbenbart kende nogen der kender nogen der ved hvor man kan leje et hus
  mvh Søren Christensen

  #145510
  AnonymForfatter

  Som selvstændig bliver man desværre vurderet mere negativt end ansatte. Hvilket skyldes at du hæfter for dispositioner i dit firma, det gør en ansat ikke.

  Men man kan godt syntes det er mærkeligt, at hvis en af dine ansatte (hvis du har ansatte) bliver vurderet bedre end dig. For skulle det gå dårligt i firmaet så er du nok ikke den første der bliver fyret.

  Du kan finde boliger til leje her:

  http://www.bolig1.dk/lejebolig.aspx

  http://www.ledigelejligheder.dk/

  http://lejebolig.dk/

  http://www.dba.dk/

  held og lykke.

  #145666
  AnonymForfatter

  Lønmodtagere med en 1/2 mio. kr. i gæld får altså heller ikke bare lige sådan lov til at købe et hus medmindre de tjener kassen eller der er andre væsentlige omstændigheder til stede (f.eks. i form af sikkerhed). Eller de betaler tårnhøje omkostninger til de mere lyssky finansieringsselskaber.
  Jeg kan da godt forstå fordelene ved at bo i et hus, men hvor sjovt er det, at bo i et hus med usikkerheden omkring, hvornår pengene kommer fra kunderne pga. de økonomiske forpligtigelser samt en alt for stram økonomi, som gør at man skal leve af spaghetti med ketchup, skændes om hvad de få penge skal bruges til og være i total pengeknibe hver gang der kommer en tandlægeregning, bilreparation eller en anden uforudset udgift.

  Er huset så virkelig den ultimative lykke?

  #231244
  JohnForfatter

  Du kan også finde nogle super fine boliger inde på https://www.boligninja.dk/.

  #391548
  Bent KForfatter

  Hej, jeg søgte på https://kvikbolig.dk hvis det kan hjælpe nogen :-)

  #391547
  Bent KForfatter

  Hej, jeg søgte på https://kvikbolig.dk hvis det kan hjælpe nogen :-)

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.