Att. Mybanker

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #90338
  AnonymForfatter

  Hejsa.

  Nu spørger jeg lige frit fra leveren: Er der en moderator på Mybanker eller er der ikke?

  Jeg synes, der de seneste dage har været nogle indlæg af underlødig karakter, den sidste jeg er stødt på er denne:

  “Til Generalen : Det er hermed sikkert at du “PREIR" absolut INGEN nosser har , du er så råden at du ikke engang vil være dit navn bekændt.
  MVH Axel Muhamed Bachmann i DR 1 i denne uge"

  Jeg husker, der blev slået ned på en debattør, som rettede i en andens stavemåde, men ovenstående indlæg, går da langt ud over grænsen.

  Håber vi kan få klarhed over mit spørgsmål.

  På forhånd tak.

  #144856
  Michael01Forfatter

  Fra tråden, http://mybanker.dk/bank/debat/vis_indlaeg.html?t=Indskydergaranti&id=3788

  “Jeg vil henstille til, at spørgsmål til Mybanker.dk sendes til info@mybanker.dk. Det fremgår også af vores debat- og forumsregler, at spørgsmål til Mybanker.dk ikke kan besvares i debatforummet, men at de skal stilles direkte til info@mybanker.dk."

  #144898
  AnonymForfatter

  Jeg er fuldkommen enig at Muhamed efterhånden går langt over stregen i sine provokationer.

  #144922
  RedaktionenForfatter

  Kære Generalen

  Jeg er helt enig med dig – og derfor har jeg skrevet til Mohamed og har bedt ham undlade at skrive mere i debatforummet.

  Det skal dog bemærkes, at vi har tilskrevet brugere, som ikke talte specielt pænt til andre, uden dog, at vi har skrevet det i debatforummet. Ligesom vi også har spærret for adgangen for brugere, uden at det er blevet meddelt i debatforummet. Det skal også bemærkes, at vi ikke har ressourcer til at overvåge debatforummet hvert sekund i døgnet -hvilket nogle brugere synes at mene bør være det, der skal ske. Vi kigger debatforummet igennem et par gange om ugen – og modtager vi henvendelser fra folk direkte, så kigger vi selvfølgelig på det så hurtigt som muligt.

  Rent undtagelsesvist besvarer jeg dette indlæg – for henvendelser til Mybanker.dk besvares kun undtagelsesvist i debatforummet. Spørgsmål til Mybanker.dk skal stilles til info@mybanker.dk, hvilket også fremgår af Mybanker.dk’s forum- og debatregler.

  Med venlig hilsen
  Mybanker.dk

  Elisabeth Arendt
  ea@mybanker.dk

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.