Østjysk Bank

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • spickyForfatter
  Indlæg
 • #90313
  spickyForfatter

  Hvorfor figurerer denne bank ikke på Mybanker.dk

  Og hvilken bank er billigst over alle områder: Det er jo ikke meget ved at have en bank der er billigst på et punkt og dyrest på et andet:

  #144380
  RedaktionenForfatter

  Hej

  Undtgelsesvist besvarer jeg mail direkte til Mybanker.dk i dette debatforum. Du skal skrive til os direkte, hvis du ønsker svar fra os, idet debatforummet er til brug for vores brugere og besøgende.

  For så vidt angår Østjydsk Bank, så vil vi meget gerne lægge dem på vores site. Men da de på deres udlånsrentetavle oplyser deres satser “fra" , så kan vi ikke se den højeste rentesats, d.v.s. hele rentespændet, og derfor kan vi ikke indlægge satserne. For at vi kan indlægge satserne forudsætter det også, at vi kan efterkontrollere en rentetavle, men det kan vi jo ikke, når alle satser ikke fremgår. Men indlånsrentetavlen er helt OK, men vi indlægger kun et pengeinstitut, hvis vi kan indlægge både indlån og udlån.

  Dette er link til Østjydsk Banks udlånsrentetavle: http://www.oestjydskbank.dk/2006/Rentesatser_udlaan.pdf

  Med venlig hilsen
  Mybanker.dk

  Elisabeth Arendt
  Partner

  #144382
  AnonymForfatter

  Generelt er de billigste banker dem, som enten har lave omkostninger eller er meget store. Især internetbanker ligger øverst i diverse prisundersøgelser.

  Som udgangspunkt tjener bankerne ikke de store penge på smågebyrer såsom netbank, kort, udskrifter osv., selvom disse er stigende. Som regel ligger de større besparelser i gebyrer og renter udelån og indlån – og dem kan du jo tjekke ud herinde.

  Ellers kommer det jo helt an på, hvilke bankforretninger du har og hvordan du bruger banken?

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.