kort og kredit koncept

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • testForfatter
  Indlæg
 • #90277
  testForfatter

  Hvordan kan det være interessant at få et master eller visa kort som bare give en adgang til at hæve de penge man selv har deponeret hos den virksomhed der har udstedt kortet? Er der nogen af dem der har søgt om dette eller disse famøse kort der kan svar på det?

  #143406
  testForfatter

  ps nok mest et spørgsmål til f.eks. dizi

  #143408
  MichaelForfatter

  Dem der har søgt hos fupper-René tænker ikke over det med den dobbelte deponering. På hjemmesiden står der blot:

  “Vi ansøger flere forskellige banker – du har 100% garanti for at få et udenlandsk Masterkort mod dobbelt deponering"

  Jeg gætter på, at de fleste der hopper i fælden slet ikke forstår denne sætning. Istedet falder de over dette øverst på siden:

  “Vi kan med 100% garanti give dig et udenlandsk Mastercard igennem de banker vi arbejder sammen med, og det er selv om du står i RKI. Er du en dårlig betaler er det ingen hindring. Så længe du har en bank konto og kan overføre penge, kan du til enhver tid få dig et Mastercard."

  samt især: “Personlig kredit på op til 25.000 kr."

  Dizi har formentlig ikke en klink ud over de 950 kr og forsøger derfor at dreje lånekarusellen endnu en omgang – præcis som alle de andre ansøgere.

  Der er INGEN ved deres fulde fem der kunne finde på at deponere 50K for at kunne få lov at låne 25K. Prøv at stille dig op på Hovedbanen og forsøg at sælge 50’ere for 100 kr. Hvem tror du vil købe?

  For fupper-René handler det blot om at få så mange ansøgere som muligt der alle betaler 950 kr. Herefter trækker han sagen så længe som muligt således at han kan få endnu flere i fælden. På et tidspunkt (formentlig ganske snart) lukker siden og alle pengene er tabt.

  Der bliver ikke udstedt så meget som ét eneste kort uanset hvad det fjols til René påstår.

  René Holmgren er en notorisk usympatisk kriminel svindler – og tag du bare den udtalelse med til politiet René. As if I care…

  #143410
  AnonymForfatter

  Nu kommer Mastercard som debitcard (for at konkurrere med VisaElectron).
  Det er da ikke umuligt – men næppe sandsynligt – at Pyramide-Holmgren kan levere debitkort med dobbelt deponering til de mange gældsryttere, der har kunnet skrabe 950 kr sammen.
  Det bliver en kold afvaskning til mange.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.