Spar 1/2 mill på et boliglån…..

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • HalliHalloForfatter
  Indlæg
 • #90144
  HalliHalloForfatter

  På Ekstrabladet var der i går en artikel om at man kunne spare 1/2 mill. ved at vælge Sparekassen Sjælland fremfor Fionia Bank, jfr. vedlagte artikel:

  http://ekstrabladet.dk/kup/dinepenge/article1198106.ece

  Det undrer mig at Mybanker deltager i sådan en populistisk sammenligning…, idet man har taget den dyreste rente hos Fionia og den billigste hos Sparekassen Sjælland.

  Man kunne ligeså godt have skrevet det modsatte: Spar en formue ved at skiftefra sparekassen til Fionia Bank, da sparekassens dyrste produkt er noget dyrere end Fionas billigste tilbud.

  Temmelig mange banker “kører" med rentespænd, så jeg syntes at en sammenligning bør ske på samme grundlag

  #141482
  RedaktionenForfatter

  Hej

  Rent undtagelsesvist besvares et indlæg til Mybanker.dk i vores debatforum. Såfremt man har spørgsmål til Mybanker.dk bedes det sendt til info@mybanker.dk.

  Vi har leveret en række oversigter til Ekstra Bladet, der viser de laveste og højeste satser, der tilbydes af de forskellige pengeinstitutter på en række forskellige lånetyper – hvor der er fastsat nogle helt ens forudsætninger for de viste tal. De viste satser er de satser, som et pengeinstitut selv skilter med. Så der er intet forkert i tallene. Og hvis et pengeinstitut slet ikke tilbyder lån med den højeste sats, som de skilter med, så vil pengeinstituttet faktisk overtræde gældende lovgivning.

  På Ekstra Bladets hjemmeside er der faktisk indsat links til de respektive lån, der sammenlignes på, og der kan foretages en sortering på laveste og højeste sats.

  Med venlig hilsen
  Mybanker.dk

  Elisabeth Arendt
  Partner

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.