Job /non job

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #86739
  AnonymForfatter

  Hejsa

  Jeg har en rimelig økonomi i praksis, men da jeg har studiegæld, lån i bilen og en kassekredit ser jeg ikke for godt ud på papiret.
  Ydermere er jeg alene og kvinde – to ting der får bankrådgivere til rent ud sagt at opføre sig som “dumb asses"!!

  Jeg har brug for 30.000,- NU (til mit livs gode tilbud!!) som jeg kan betale tilbage i løbet af et par måneder (maks. et halvt år!) – det kan jeg se UDEN problemer, da jeg ud over min OK indtjening både får skattepenge og feriepenge.

  Problemet er, at jeg er selvstændig og nyetableret; jeg har altså kun lønsedler frem til 1/4 04 og endnu ingen firmaregnskaber.

  Hvad gør jeg for at blive godkendt til et expres-lån? :o/

  #103226
  AnonymForfatter

  30.000 på et halvt år?? dvs kr. 5.000 + renter og omkostninger. aaaahh. skal vi nu æ. lige

  #103228
  AnonymForfatter

  Nej – 10.000,- på én gang og 3000,- de resterende måneder…
  Misundelig? Eller hvad er det for et underligt indlæg?!

  :op

  #103230
  MichaelForfatter

  Du har studiegæld, lån i bilen og kassekredit – og så vil du låne flere penge?? Sig mig, har du et udtalt ønske om at ende i RKI? Hvad med at betale din gæld af, før du begynder at tænke på at stifte yderligere gæld? Hvis du er istand til at betale 30.000 af på 6 måneder, skulle du nok bruge dem på den eksisterende gæld – men det er jo selvfølgelig ikke så sjovt som at købe nyt, hvad det så end er du vil have. Det er egentlig rystende, så mange mennesker der er ligesom dig: “Jeg skal bare ha’ den der ting, om jeg så skal forgælde mig resten af mit liv". Tjaa… det er godt det ikke er mig.

  Det er ikke så underligt, at din bankrådgiver ikke vil have noget med dig at gøre – det ville jeg sandelig heller ikke.

  Når du nu tager dit lån på 30.000 kr i Finax, Acceptcard eller andre åger-organisationer (>20% i rente), behøver du ikke komme med et indlæg her på debatten igen om hvordan du kommer ud af din bundløse gæld. Du er blevet advaret.

  #103232
  AnonymForfatter

  Jeg ved dit indlæg er velment – men det moralske aspekt kan jeg da også selv se. Til gengæld er der jo masser af ÅRSAGERNE som du/I ikke kender – ligesom “det jeg må ha'" er en ubekendt faktor.
  Jeg har da ikke som mål at ende i Ribers – ligesom jeg naturligvis betaler af på den gæld jeg allerede har; jeg har betalt 300.000,- af på ca. 2 år.
  Men hvorfor skulle der ikke kunne blive til den ene ting jeg ønsker mig, når resten af mit liv er to-tre jobs og et rådighedsbeløb på kr. 1500,-??!
  Forstå mig ret; det er mit eget valg – men hvis mit liv skal ha’ bare en lille smule mening, så skal det være plads til at jeg tager det lille, yderligere lån og lader som om jeg er et menneske, selvom jeg hverken har familie eller formue.

  #103234
  AnonymForfatter

  PS: Hvor er I egentlig nogle ubehagelige mennesker! Hvad er det for nogle svar I kommer med på et seriøst ment spørgsmål!?? I sparker jo bare til dem der ligger ned!

  #103236
  MichaelForfatter

  Hvis du nu sparer penge op istedet for at betale af på dyr gæld, kunne det jo være at du kunne købe de selvsamme ting, men for meget mindre penge??! Har du tænkt på det? Hvad vil du iøvrigt gøre, hvis din økonomiske situation pludselig bliver forringet? Dine kreditorer skal jo stadig have deres penge, ik? Men igen: Jo, det er dit valg – jeg (og mange andre) vil da heldigvis gøre anderledes.

  Har du egentlig tænkt på, hvor meget det koster at låne 30.000 kr. hos et finansierings-selskab?? Du kommer nemt til at tilbagebetale 35-40.000 kr. Den ekstra omkostning kunne du jo spare og bruge på noget andet – kan du se fidusen??

  #103238
  AnonymForfatter

  Kære Porifipi

  Bare lidt moralsk opbakning…det nemmeste vil være at finde kaution, alternativt flyve fra den ene bank til den anden. De fleste vil gerne risikere lidt for at få en ny kunde.

  Held og Lykke!

  Mig (Over and out)

  #103240
  AnonymForfatter

  “Den selvsamme ting" er sat ned fra over 100.000 til 40. De første 10 har jeg lagt på bordet, men kan jeg ikke skaffe resten er der ingen 2. chance! Det her er bogstavelig talt en “once in a lifetime".

  Og tak for både moralsk opbakning og råd “Dig" – det er ikke en dum idé… En kautionist har jeg da også!

  Mvh,
  Porifipi

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.