Din bank risikerer at krakke i sommerferien

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #90037
  AnonymForfatter

  Kan vi ikke få et vink til hvilke banker der krakker ?

  En stribe danske banker lever allerede i dag på Finanstilsynets nåde. I forbindelse med ansøgningerne til Bankpakke II forventes en række banker at knække halsen.

  Med udgangen af juni har bankerne i Danmark deadline, hvis de ønsker at optage lån fra Bankpakke II. Med fristens udløb følger en række barske afgørelser, som skal foretages af Finanstilsynet, der skal sikre at kun de sunde banker får adgang til midlerne fra Bankpakke II.

  Det betyder, at en række banker får et negativt svar fra Finanstilsynet, hvilket kan få store konsekvenser, hvis de skal forsøge at leve videre på egen hånd uden låneadgang via Bankpakke II.

  LÆS MERE HER:
  http://www.business.dk/article/20090619/finans/90619115/

  #140024
  AnonymForfatter

  Det bedste vink må være små lokale/regionale pengeinstitutter.

  Men mon ikke de inden et krak opkøbes af en større bank (seneste eksempel er Fionia Bank som nok overtages af Spar Nord eller Nordea).

  #140026
  ahkForfatter

  Det viser blot hvilken ironi skæbnen har nedkaldt over en såkladt bogerlig regering, som ikke fra start af tog fat om nældens rod og sorterede de sunde fra de syge. Men nej, alle skulle have støtte! Det er nemt at være “godgørende" for andres penge – dine og mine! Vort herskende regime – de facto socialisme – viste sit feje hoved endnu engang. Havde man sorteret rosset fra, var man kommet styrket ud af krisen; nu sker det modsatte.
  Mvh
  AHK

  #140028
  AnonymForfatter

  Det meste af artiklen er kun en opremsning af, hvad der kan ske i teorien.

  Jeg synes at journalisten burde have skrevet hvem der er tale om. Han må jo vide det, nå han skriver at en række banker får afslag på deres ansøgning. Hvorfor han ikke sætter navn på, må stå hen i det uvisse. Måske er han bange for repressalierne, hvis nu der kun er tale om gæt, og disse er forkerte. Med den anvendte metode, hænger han alle de banker, som ikke allerede har offentliggjort at de får kapitalindskud, ud. Gad vide hvad formålet er? At skabe frygt hos kunderne måske?

  #140034
  AnonymForfatter

  Rygter kan kun bruges til en ting – nemlig at skabe usikkerhed hos kunderne.

  Og det kan i sig selv få et pengeinstitut til at krakke.

  #140062
  testForfatter

  der findes faktisk en liste over soliditets grad og så videre for bankerne. Nu vel der er nok stadig nogle små banker der er i fare zonen og et par bygge projekter som går ned, men personligt tror jeg vi har set det værste.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.