Omlægning, 7% obligationslån??

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #90013
  AnonymForfatter

  Har brug for nogle gode råd og ved de for det meste findes her på siden.
  Situationen er således: Købte hus i aug. sidte år. Optog et fastforrentet lån på 7% med låbetid i 30 år. Hovedstol på 1.045.000kr Derudover er der et banklån på 300.000. Kr. Nu står valget mellem at nedkonvetere til 5% fastforrentet, eller 3 årig rentilpasning. Hvis rentilpasningslånet bliver aktuelt er det planen at “overskuddet" derfra skal afdrages på banklånet. Hvad er der mest fornuft i og hvad vil jeg “tjene" mest ved? Håber en og anden kan overbevise mig om at det ene lån er bedre, frem for det andet!!

  #139788
  testForfatter

  kan du leve med ikke at vide hvad du skal betale for dit hus om 3 år og hvor meget luft i øonomien har du til at ta en rente stigning?

  I ville foreslå at du rengerne på hvad du kan spare over 3 år. Derefter kan du regne ud hvad renten så kan stig til over de næste 27 år i forhold til det fastforrentede lån.

  historisk set har den korte rente i lang tid været lavere ind den lange, men der er en risiko ved F lån og rente kommer til at stige. Den kan nærmest ikke blive meget lavere

  #139830
  thsvForfatter

  Vælg flekslånet som afdragsfrit.
  Når I osse har bankgæld, skal denne afdrages først.
  Og historisk set, har Flex-lånene været billigere end fastforrentet, dog undtaget 4% 30 år optaget i 2005, da disse kunne konverteres med kursgevinst i efteråret 2008.

  #139884
  AnonymForfatter

  hvad betaler du i banken i rente pt er kreditforeningslån markant billigere, hvilket taler for et 3 eller 5 årigt lån afdragsfrit

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.