Kautionsforpligtigelse mm.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #89989
  AnonymForfatter

  Hej
  Jeg er desværre midt i en skilsmisse, hvor begge parter har en kautionsforpligtigelse overfor et tidligere aktieselskab, som vi lukkede for 1. år siden.
  Da det ikke har været muligt at blive enige om at købe boet efter konkursen, og indlemme det i et nyt selskab, ejet af 3. part, har banken nu gjort krav på kautionen (4,4 mill. kr.) og derudover har vi en avancebeskatning på ca. kr. 1. mill i vente fra Skat. Yderligere er der 2 privatlån på tilsammen kr. 200.000, opstået fordi banken sprang fra en aftale om køb af et konkursbo indenfor vores branche, et konkursbo som nu har givet os det rigtige setup med en deraf god forretning.
  Problemet med købet af konkursboet efter vores eget selskab er, at banken (største kreditor) ikke vil acceptere vores bud, selvom der ikke er andre bydere (???).
  Pga. min kones beslutning om at flytte, som kom fra en klar himmel, har jeg haft utroligt svært ved at overskue mit arbejdsliv, og kæmpe for sagen. Har mest koncentreret mig om vores 4 børn fra 3 til 20 år.
  Mit spørgsmål er så, hvor kan jeg få hjælp til at gennemføre en evt. akkordordning eller anden løsning, da jeg ikke er tilfreds med advokatbistanden mm. jeg har modtagt? Der må findes specialister indenfor dette område, som har prøvet det adskillige gange før.

  #140274
  AnonymForfatter

  Det er en alvorlig situation – du befinder dig i.
  Jeg har ikke løsningen til dig – men din revisor må da på banen straks.
  Jeg tror, at banken går efter en boopgørelse i en eller anden form – og en god revisor må kunne støtte dig.
  Hvis du er insolvent – så stopper mulighederne desværre.
  God vind.

  #140284
  testForfatter

  Banken må jo mene at de kan få mere ud af dig ved at klemme dig. Når du siger at de skulle acceptere jeres købstilbud betyder det vel også at de modtager et mindre beløb ind den ente mener at aktiverne er værd eller garantien er værd. Måske ku fortælle dem at du har købt tæpper og en kasse øl og de jo bare kan prøve at se hvad den garanti så er værd.

  hvor du kan få bedre rågivning ved jeg ikke. havde selv sammen problem ved mit huskøb for år tilbage. Jeg skifte advokat og det gav pludselig bl.a. 50.000 på forkerte oplysninger om varme forbrug. noget den første advokat havde sagt jeg bare måtte leve med.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.