mitmaster.dk – mastercards, selv hvis man er i RKI?

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #89872
  AnonymForfatter

  Hej alle

  mitmaster.dk tilbyder mastercards til folk der er registrerede i RKI. Det gøres ved at bestille kreditkortet i en udenlandsk bank, og det koster over 1000 kr som skal betales på forud.

  Jeg er journaliststuderende på SDU og jeg vil meget gerne undersøge hvordan det kan lade sig gøre. Derfor søger jeg en person, der har erfaringer med at bestille mastercards igennem mitmaster.dk Vi vil gerne hører alle erfaring omkring firmaet, stort og småt og vi vil gerne opfordrer alle der kender noget til sagen til at kontakte os.

  Daniel Rasmussen, Journaliststuderende på SDU
  mail: drasm08@student.sdu.dk
  tlf: 28519722

  #143638
  AnonymForfatter

  Hej alle sammen

  Alle dem der har haft noget som helst med følgende firmaer at gøre burde kontakte BASTA tv2 samt Ekstra Bladet.

  http://www.mitvisa.dk
  http://www.mtmaster.dk
  http://www.mitvisa.se
  http://www.mobil-dobbelt-simkort.dk
  http://www.mobil-to-simkort.dk
  http://www.mobil-2-simkort.dk
  http://www.smspengelaan.dk
  http://www.smspengelan.dk
  http://www.smspengelån.dk
  http://www.steinkredit.dk

  I øjeblikket er der en masse forskellige journalister der er i gang med at finde så mange som overhoved muligt der har været i kontakt med de sider, da de er ved at lave en kæmpe undersøgelse vedr. bagmændene Rene Holmgren & Mark Danciu alias John. De 2 herre er begge i forbindelse med et program på TV2 BASTA blevet undersøgt for snyderi og bedrageri.

  Jeg ved fra div. kilder at det ikke slutter her, de vil hel til bunds i de sager og finde frem og stille de 2 herre til ansvar for det de har gjort… det har lavet ufattelig mange penge ved at udnytte situationen mange mennesker er i i forbindelse med finansekrisen og bankernes manglende løst til at hjælpe.

  Så det at folk skriver at de får man ikke noget ud af at melde til politiet, den tror jeg ikke på, for politiet er meget interesseret i at snakke med de 2 herre og det kommer til at vore en masse debat vedr. disse sager, så hjælp hvor i kan skriv ring til
  politiet journalister og andre som kan hjælpe med at på dette frem i lyset.

  Bare fordi at det ser ud til at være umuligt, betyder det jo ikke at det er i orden det det laver, og tro mig, hvis ikke de bliver stoppet, finder de bare på nye ting i morgen.. d kører samme model i Sverige, så tror sagtens at det er en masse offer i denne sag.

  #143658
  AnonymForfatter

  Du kan bare se alle de debatter som køre herinde, også kontakt os 🙂

  #143692
  AnonymForfatter

  I kan sende en mail til cadblarsen@mail.com han er journalist og er meget interesseret i at høre fra alle som har haft dårlige erfaringer med de virksomheder Rene Holmgren er involveret i.

  Hvis i skriver:

  Jeres navn
  En kort beskrivelse at jeres historie
  Et telefonnummer
  Og jeres E-mail adresse.

  Så vil kan kontakte jer og aftale nærmere. Jeg ved at han er en af de journalister som vil gå hele vejen for at få fat i den sande historie, og jo flere der skriver til ham jo mere kan han hjælpe jer.

  Og hvis der er en masse som så sammen laver en politianmeldelse, så vil politiet også tage sagen meget alvorligt. Det handler jo om at få den stoppet og eventuelt at få jeres penge tilbage.

  Også selv m i har fået jeres kort, er det jo ikke ens betydende med at i har fået jeres kredit som lovet.

  Så kom frisk alle sammen og lad os se om ikke vi kan komme deres forretning til livs.
  Tudesky.

  #156006
  AnonymForfatter

  Blot info. Tjen CCE Capital – Måske der er en sammenhæng igen – Certus Corporate Equity (det passer meget godt ik) = Kederan Equity Limited. Nå men det er mere hvis du vil forfølge disse personer – For de forsætter ufortrødent..

  Men kun til din info.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.