RKI

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #87034
  AnonymForfatter

  RKI

  Er der nogen der kender til nogen bank der vil hjælpe folk i RKI
  ( Altså hjælpe med at komme ud af RKI igen)

  #105460
  MichaelForfatter

  Du mener vel en bank som vil samle al din gæld hos dem og så betale alle kreditorer ud? Det er vel ikke et formål i sig selv at komme ud af RKI – det åbner bare op for nye gældsposter.

  Du er nødt til at gøre et grundigt arbejde først: Lav et nøjagtigt budget med indtægter, faste og variable udgifter. Her skal du sørge for at få ALT med, undtagen afdrag på nuværende gældsposter. Bundlinien vil så vise hvor meget du kan afstå hver måned som afdrag på et evt. nyt banklån. Præsentér dette for banken (start med din nuværende) på en seriøs måde således, at de kan se at du er interesseret i at komme ud af gælden.

  Nu skriver du ikke hvor meget og til hvem du skylder penge, men hvis du i forvejen skylder meget til banken, ja så bliver det desværre meget svært at overtale dem til at låne dig flere penge. I såfald må du prøve at lave nogle aftaler med dine nuværende kreditorer – evt. kan du prøve at søge om et rente- og afdragsstop i en kortere periode med nogle af kreditorerne (f.eks. 1 år). Det du så sparer, kan du bruge som ekstra afdrag på den øvrige gæld.

  Hvis du har bil, må du seriøst overveje om du kan undvære den – det er en stor udgiftspost. Iøvrigt må du skære i alle unødvendige udgifter, f.eks. internet, aviser/blade, sportsklubber osv. osv.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.