Bank med forståelse for skilsmisse ?

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #89806
  AnonymForfatter

  Vi er kunder i Danske bank og oplever banken meget restriktiv og med ringe forståelse for at en skilsmisse medfører både økonimiske og – ikke mindst – svære følelsesmæssige belastninger.

  Måske er Danske Bank mere banken for de lykkelige kernefamilier…?

  Hvilken bank kan andre brugere anbefale i den situation ?

  Måske er renten højere, men vi har brug for en bank som medspiller i den situation.

  Vi har begge fast arbejde og indkomst.

  #137754
  MichaelForfatter

  Jeg antager at du med dit spørgsmål er ude efter en bank som yder speciel kredit til skilsmisser. I såfald er det entydige svar at en sådan bank ikke findes. Alle engagementer med en bank vurderes ud fra knaldhårde økonomiske fakta. I enkelte tilfælde kan der gøres undtagelser fra reglerne, men i såfald er chancen bedst hos din nuværende bank da de kender dig/jer og din økonomi. Som ubeskrevet blad i en ny bank er mulighederne mindre.

  #137758
  AnonymForfatter

  nej ikke en særlig skilsmisse-bank 🙂
  ønsker blot at høre om nogen har gode oplevelser med bestemte banker i den situation

  Joe

  #137762
  HalliHalloForfatter

  Banken kan da selvsagt ikke hjælpe dig med dine “svære følelsesmæssige belastninger", da den mig bekendt (ikke endnu da) ikke tilbyder psykologrådgivning eller behandling for den slags lidelser.

  Men jeg vil da tro at medarbejderne i DanskeBank er lige så forstående for din situation som enhver anden bank. I bund og grund drejer det sig jo om at finde en god og holdbar løsning på dine økonomiske problemer i forbindelse med din skilsmisse, som alle kan være tilfreds med.

  #137764
  AnonymForfatter

  nej, men de viser meget ringe forståelse for at den slags hører med…..

  #137768
  MichaelForfatter

  Hvad forventer du, at banken skal gøre ved den situation?

  #137776
  LMAForfatter

  Kreditgivning og kreditvurdering udføres som udgangspunkt med baggrund i den samlede husstandsindkomst. Og jeres interne kreditmæssige rating er afhængig af denne vurdering.

  Når der indledes skilsmisse, vil der ofte/altid fremkomme usikkerhed om den kommende hustandsindkomst, hvorfor kreditskruen strammes, idet den interne rating ændres.

  Skilsmisse = et kreditmæssigt faresignal

  Forståelsen I søger kan I således ikke få fra banken. Kun hvis forståelsen stiller banken bedre, dvs. inddækker/minimerer bankens risiko.

  Dette er desværre spillets regler, og skulle i modtage medfølelse er det således snarere den pågældende medarbejders personlige indgangsvinkel, det er næppe bankens.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.